Filmek

Legjobb filmek 2014-től 2014-ig

Saját filmes lista készítése
#34441

NA Kőbárka  (2017)

dokumentum

„Elgondolkodtató, hogy a szobrász mesterség eszköztára a szoborkészítés több ezer éves története során szinte semmit sem változott. Ebben az ósdi szellemi »műhelyben« érzem... több»

Rendező: Szalay Péter

#34442

dokumentum

A XX. században az erdélyi magyar arisztokrácia ősi törzse recsegve rendült meg. Az I. világháború után, mikor Erdélyt Romániához csatolták a legtöbben Magyarországra menekültek.... több»

Rendező: Szederkényi Olga

OzoneUtazás: Hosszúhétvégék
#34443

dokumentum

OzoneUtazás extra- Bárány Róbert rendkívüli kalandozásra hívja most önöket. Három úti célt keresett fel, három napban, amik kétségtelenül nem a legtipikusabb hosszúhétvégés... több»

A vizek fura lakói
#34444

dokumentum

A bolygónk tengerbiológiai szempontból egyik legváltozatosabb területén található varázslatos vízalatti világban egy látványos kis állatkákból álló közösség bújik meg,... több»

Bán Ferenc Túl a vízen… - Portré Bán Ferenc építészről
#34445

életrajzi

A természeti formákkal, történeti stílusokkal és a városi építészet hatásaival kísérletező alkotó nyitott, de letisztult sajátos stílust teremtve reagál a társadalmi,... több»

Rendező: Szomjas György

A reformáció: Európa szent háborúja
#34446

Ez a provokatív és lebilincselő dokumentumfilm azoknak a nőknek és férfiaknak állít emléket, akik szembe mertek szállni a kereszténység legnagyobb hatalmú intézményével, a római... több»

A Wupper – Németország vad folyója
#34447

dokumentum

A Wupper Németország egyik legcsapadékosabb vidékén, Dél-Vesztfáliában található. A filmben az alkotók bemutatják 116 kilométer hosszú folyó útját a forrástól a... több»

Szeret, vagy nem szeret?
#34448

valóságshow

Három pár életén keresztül próbáljuk megérteni, hogy mi történik, amikor a kapcsolatukban egy-egy nagyobb lépést tesznek meg – például összeköltöznek. Kifejezetten számunkra... több»

Nyilas Misi egy napja
#34449

dokumentum

Magyarország keleti szegletében, Debrecen központjában áll hazánk legnagyobb református temploma, a Nagytemplom. A város jelképének számító épület mögött található a közel fél... több»

Rendező: Cséke Zsolt

#34450

akció | dráma | krimi

Történet egy las vegasi drog dílerről, aki maga is delíriumos állapotban tölti mindennapjait haverjaival, mígnem egyik nap úgy dönt kilép az üzletből, mielőtt még teljesen... több»

#34451

NA Lost Case  (2018)

animáció | családi | kaland

Mindenkinek van táskája. Ezúttal minden csomag hazatalál,  az elveszett, a talált és az is, amelyiket senki sem kéri. több»

Rendező: Raja Gosnell

The True American
#34452

dráma | életrajzi | thriller | történelmi

A bangladesi légierő tisztje, aki be akar jutni az Egyesült Államokba, lelő egy amerikai terroristát, és szeptember 11. után muszlimokat kezd gyilkolni. több»

Rendező: Pablo Larraín

Vitamins for Life
#34453

dokumentum | rövidfilm | sci-fi | vígjáték

Néhány kevésbé ismert vitamin bemutatása.

Rendező: Grier Dill

Szereplők: Tessa Greenberg

#34454

horror

A film története szerint egy csapatnyi egyetemista barát összejön, hogy megtervezzenek egy jó kis átverést, csakhogy a végeredmény szörnyű helyzetbe hozza mindannyiukat... több»

#34455

NA Ghibah  (2021)

horror | vígjáték

A történet néhány lányról szól, akik előszeretettel pletykálkodnak, mígnem az egyikük testében különös változások indulnak be.

Greta
#34456

dráma

Amikor egy fiatal lány, aki nemrég költözött Manhattanbe, elveszett pénztárcáját visszajuttatja egy idős özvegy asszonynak, valószínűtleg barátság szövődik kettejük között.... több»

#34457

NA Under The Dog  (2015)

(1)

akció | animáció | sci-fi

A történet 2025-ben, Új Tokióban játszódik, öt évvel a 2020-as tokiói olimpia súlyos terrortámadása után. A különleges képességekkel rendelkező diákok kénytelenek lesznek az... több»

Rendező: Masahiro Andô

#34458

misztikus | thriller

Jonas Olsent, a sakkmestert állandóan kísérti a múltja. A sors viszont megajándékozza egy új eséllyel, amikor meghívást kap egy titokzatos sakkjátszmára. több»

#34459

dráma | horror | thriller

A két testvérpár, Ayia és Mirra egy csendes kis faluban élnek valahol Európában. Amikor egy különös betegség üti fel fejét a faluban, sokan meghalnak a lakosok közül. Édesanyjuk is... több»

#34460

dokumentum

A dokumentumfilm a magyar könnyűipar múltjáról és jelenéről szól, mely történet keresztmetszetét a cipőipar, azon belül is a nagy múltra visszatekintő Tisza cipőgyár jelenti. A... több»

Rendező: Annamária Batka