Filmek

Legjobb filmek 2013-től 2013-ig

Saját filmes lista készítése
Egy Bolygó Hét világa - Így készült
#36301

dokumentum

A BBC Earth bemutatja a látványos Hét világ, egy bolygó című sorozatról készült kulisszák mögötti, éleslátó bepillantást. A sorozat a legújabb a BBC-től és Sir David... több»

Stílusom a lakásom
#36302

valóságshow

Üdvözöljük! Kérem, fáradjon be Észak-Amerika legfényűzőbb, legkáprázatosabb és minden bizonnyal legstílusosabb otthonaiba! Ezen egyedi tervezésű lakások a tulajdonosaik igényei... több»

Ősi ellenségek: kutyák a macskák ellen
#36303

dokumentum

A kutya- és macskafélék évszázezredek óta élnek egymás mellett Afrikában, s igazán sose jöttek ki jól egymással. Ha pedig a hiénákat is beemeljük a képbe, az eredmény... több»

Szigorúan titkos: Agykontroll, földönkívüliek és 51-es körzet
#36304

dokumentum

Az USA évtizedeken át hajtott végre szupertitkos kísérleteket és műveleteket, és tartott fenn semmilyen térképen nem szereplő, senki által nem ismert szigorúan őrzött... több»

Három királyfi, három királylány
#36305

dokumentum

A dokumentumfilmben a mozgalom mellé állt meghatározó személyiségek mondják el személyes gondolataikat családalapításról, gyermeknevelésről, illetve az alapítvány ezt segítő... több»

#36306

horror

A Földet egy idegen civilizáció támadja meg. Úgy tűnik, hogy a hadsereg tehetetlen a pusztító erejű támadások ellen, azoban feltűnik a színen egy hős, aki eldöntheti az egész... több»

A taxis
#36307

NA A taxis  (2019)

játékfilm

A történet egy 80-as évekbeli gyermekrablásról szól, az elkövetőt már hetek óta keresik. Egy szolgálatban lévő taxis figyel fel a gyanús nőre, akit követni kezd, majd sikeresen... több»

Magyarok Világszépe - Út a döntőig
#36308

dokumentum

Az idei évben útjára indul a Magyarok Világszépe világverseny. A világból azon hölgyek jelentkezését várják, akik igazoltan tudják bizonyítani magyar származásukat, valamint 17.... több»

Oz birodalmában
#36309

animáció

Az ötéves Kate és kedvenc plüssnyuszija, Mim-Mim különleges utazásra repít el minket: Oz káprázatos birodalmáig meg se állunk!     több»

Eötvös
#36310

NA Eötvös  (2019)

dráma

Eötvös Nándor Aladár 1920-ban Eötvös Cirkusz néven megalapította saját társulatát. Legidősebb fia, Eötvös Gábor világhírű zenebohóc volt, tehetségét maga Charlie Chaplin is... több»

Marslakó a Tündér utcából - Temesi Ferenc portré
#36311

életrajzi

A szülővárosról, a gyermek- és ifjúkorról őrzött boldog és fájdalmas emlékeket az édesanya halála után végérvényesen felnőtté vált író a szegedi szülői házban eleveníti... több»

Rendező: Mispál Attila

#36312

NA Anima State  (2013)

dráma | thriller

Napjaink Pakisztánjában egy felfegyverzett pszichopatának látszó, névtelen, bepólyált arcú férfit követünk vérengző körútján,amelyen, úgy tűnik,senki nem próbálja... több»

Rendező: Hammad Khan

Szereplők: Osman Khalid Butt, Khalid Saeed

Jégkorong Világkupa - Összefoglaló
#36313

sportfilm

A Jégkorong Világkupa nemzetközi versenyt 2004 óta, most először rendezik meg Torontóban. A nyolccsapatos tornán két csoportban küzdenek meg a világ legjobb hokisai: az A csoportban az... több»

Katie új arca
#36314

dokumentum

Katie a legfiatalabb páciens, aki valaha teljesen új arcot kapott. Milyen nehézségei vannak egy ilyen sebészeti beavatkozásnak? És miként éli meg egy ember a külső megjelenése ennyire... több»

Anya, a gyerekemet várod!
#36315

vígjáték

A negyvenes évei végén járó Lola egy rockbanda énekesnője, és tulajdonképpen egyáltalán nem vágyik tartós kapcsolatra, gyerekre pedig végképp nem, saját lányával, Marie-val sincs... több»

Rendező: Florian Knittel

Új életre kelt bábok - A.Tóth Sándor és művészete
#36316

animáció

A. Tóth Sándor (1904-1980) festő, bábművész, rajztanár volt, kalandos élete során kapcsolatba került a leghíresebb francia avantgárd alkotókkal, bábjai bejárták a világot, de... több»

Rendező: Kiss Sándor

A kengurukirály
#36317

dokumentum

Ausztrália kiégett középső vidékein nemcsak az emberek, de a kenguruk is alaposan megszenvedik a természet ostorcsapásait. Ráadásul az itt élő erszényeseknek az egyre gyakoribb... több»

Én vagyok Herkules
#36318

dokumentum

A romániai Krassó-Szörény megyében lévő Baile Herculane, vagy ahogy mi ismerjük, Herkulesfürdő az egyik legrégebbi fürdőhely Európában. Az itt fakadó vizek csodálatos gyógyító... több»

#36319

NA Moon Girls  (2016)

rövidfilm

1969-ben két lány el akarja készíteni a saját sci-fijét. Szövetkeznek a szomszéd fiúkkal, de a barátság kezd kicsit más jelleget ölteni.

A Titanic kincsei
#36320

dokumentum

A Titanic roncsainak 1985-ös megtalálása számos régi kérdést megválaszolt – és aktuálissá tett egy újat: Mi legyen a sorsa az utasok személyes tárgyainak? Kit, kiket illetnek ezek... több»