Filmek

Legjobb filmek 2013-től 2013-ig

Saját filmes lista készítése
MüpArt - Illényi Katica 80 nap alatt a föld körül
#36321

zenés

A Magyarországon és külföldön is egyaránt ismert és elismert, Liszt-díjas Illényi Katica újévi koncertjén ismét az önfeledt kikapcsolódásé a főszerep. A klasszikus... több»

Rendező: Kovács Krisztián

Szereplők: Katica Illényi

Szolzsenyicin frontnaplója
#36322

dokumentum

A világhírű Nobel-díjas orosz író, az Iván Gyenyiszovics egy napja szerzője, Alexander Szolzsenyicin hadinaplója alapján készült portré. Kozák értelmiségi családba született,... több»

#36323

akció | vígjáték

2297-ben Wanda Jones ellop egy fegyvert, és visszatér 1974-be, hogy a saját céljai érdekében változtassa meg az eseményeket. Azonban nincs egyszerű dolga, mert két zsaru is a nyomába ered. több»

Karácsonyi mesevilág
#36324

dokumentum

A tél különleges, mágikus hangulatot teremt. A hagyományok és szokások ideje ez. A gyermekek örömére életre kelnek a hóemberek, és a Nagyszakállú járja a vidéket. Az erdő lakói... több»

#36325

NA Pashmina  (2020)

dráma

Négy egymást átszövő történet a konfliktusoktól gyötört Kasmírból. több»

Inváziós növényfajok Indonéziában
#36326

dokumentum

A film azt mutatja be, milyen természeti és gazdasági károkat okoznak a Jáva szigetén elszaporodott invazív növényfajok, és miként próbálnak tenni ez ellen a tudósok és a... több»

#36327

NA Bloggers  (2017)

sci-fi

Egy űrhajó legénysége visszafelé tart a Földre, miközben szabotázzsal kell szembenézniük. A nyomozás során lassan eluralkodik az őrület az embereken. több»

Rosamunde Pilcher: Egy orvos és három asszony
#36328

dráma | romantikus

Cornwellben lakik és éveken át megpróbálta megtalálni utódját. Sajnos az egyetlen esélyes a háziorvosi címre dr Nael Rayan, Helen Thomson polgármester asszony nagy, tragikus... több»

Vad Ausztrália – kenguruk királysága
#36329

dokumentum

Ausztráliát már a tájképi adottságainak köszönhetően is joggal nevezhetjük a Föld egyik legizgalmasabb kontinensének, ám ha az élővilágát is tekintetbe vesszük, ettől kezdve... több»

Demjén 70
#36330

NA Demjén 70  (2016)

dokumentum

Születésnapi koncert az Arénában. Egy igazi állócsillag, egy igazi legenda 70. születésnapi koncertje az Arénában. Demjén Ferenc 1970 szilveszterén vált országosan ismertté, amikor... több»

#36331

thriller

Az amerikai és a brit kormáy egy néhai amerikai ügynököt küld Kaliforniába, ahol egy beépített embert kell megtalálnia. Andrew Miller az, aki ezt a lehetetlennek tűnő feladatot kapja.... több»

Allan Quatermain and the Jewel of the East
#36332

akció | kaland

A film története szerint Allan Quatermain éppen nyugdíjas éveit élvezi, amikor értesül barátja haláláról. Allan és családja egy furcsa idegen segítségével Közép-Afrika... több»

Meteorveszély
#36333

dokumentum

2013. február 15-e már történelmi dátum: ezen a napon az oroszországi Chelyabinsk felett a Föld atmoszférájában meteorit robbant fel. A hatalmas lökéshullámtól számtalan ablak és... több»

#36334

krimi | thriller

Testvére halála után egy szadista nővérnek öltözött dühös fiatal nő olyan pszichopata gyilkosokat ejt foglyul és kínoz, akik női áldozatokat szedtek Kansas környékén.

Borvacsora
#36335

NA Borvacsora  (2013)

dokumentum

A Borvacsora egy kulturális-gasztronómiai élmény, amely 8 részen át körbejárja Magyarország borrégióit, Négy ember találkozása egymással és a finomabbnál finomabb magyar borokkal.... több»

Night Soil - Economy of Love
#36336

dokumentum | rövidfilm

A film a női szexmunkások brooklyni mozgalmát mutatja be. A mozgalom tagjai munkájukra lehetőségként tekintenek a nők számára a hatalom demonstrálására.   több»

Rendező: Melanie Bonajo

A természeti világ – maki-blues
#36337

dokumentum

Egy selymes szifaka maki bébi szenvedélyes tudósként nő fel Madagaszkáron. Egy beépített nyomozó feltárja a kapcsolatot a veszélyeztetett makik, az illegális fakitermelés és a... több»

#36338

vígjáték

A huszonéves Allie Clarke elhatározza, hogy krikettcsapatot szervez. több»

#36339

NA Iris  (2017)

dráma | thriller

Milyen lehet egy örökkévalóság a szeretteid nélkül? Iris titkokkal teli életet élt, azonban most, hogy elhunyt utolsó élő rokona, nyomasztó érzelmek ragadják magával, miközben... több»

#36340

rövidfilm | thriller

Egy házaspár kapcsolata úgy tűnik a végéhez érkezett. Miközben a válásról beszélnek és igyekeznek megfelelően lezárni kettejük közös múltját, évekkel korábban átélt... több»