Filmek

Legjobb filmek 2013-től 2013-ig

Saját filmes lista készítése
Ízőrzők: Zalaegerszeg
#36501

dokumentum

Zalaegerszegen, a Göcseji Falumúzeum egyik műemlék épületében, csikótűzhelyen készítettük el a zalai konyha hagyományos ételeit. Gyurkó Imréné Bucsutáról érkezett ide, hogy... több»

Rendező: Móczár István

Kumbh Mela - Fürdés a halhatatlanságban
#36502

dokumentum

Nincs még egy olyan ország a Földön, mint India, ahol a természetet, a tüzet, a hegyeket és a folyókat is istenként tisztelik. Az egyik leghatalmasabb istenség Ganga. A Gangesz folyóval... több»

#36503

NA Breakdown  (2017)

dráma | rövidfilm

Egy autós lerobbanást követően Jeff és Louise kapcsolata eljut a töréspontig.

Poirot – Függöny – Poirot utolsó esete
#36504

krimi

TV-ben (TV4, csütörtök 01:33)

Tolószékhez kötve, megbénítva a köszvénytől, az idős Poirot újra találkozik régi barátjával, Hastings kapitánnyal ott, ahol minden elkezdődött. styles az a vidéki ház, ahol a... több»

#36505

NA A beszéd  (2020)

játékfilm

Az első világháborút követően olyan békerendet kényszerítettek a vesztes oldalon álló országokra, köztük az Osztrák–Magyar Monarchiára, mely óriási érvágást jelentett a... több»

#36506

NA Building 20  (2017)

dokumentum

A dokumentumfilm három fiatal lány történetét mutatja be, akik Manilán élnek. A lányok egyetlen esélye, ha egész éjjel Tondo utcáin, a város egyik legveszélyesebb negyedében dolgoznak. több»

Rendező: Abdulaziz Alfuraih

#36507

NA Lunatic  (2016)

horror

A szegénységtől szenvedő kisvárost egy holdkóros őrült támadja meg béka maszkban, aki egy lopott szemetes kocsiba tuszkolja áldozatait.     több»

#36508

NA Pagten  (2021)

dráma | életrajzi

Szoros kapcsolat alakul ki a neves dán szerző, Karen Blixen és a fiatal, ígéretes költő, Thorkild Bjørnvig között. több»

After Her
#36509

NA After Her  (2017)

dráma

A film története szerint egy lusta elégedetlen srác szövetségre lép egy kelet-európai szélhámossal, hogy együtt megmentsenek egy nőt az emberkereskedők karmai közül. több»

#36510

NA Ashes  (2019)

dráma

Egy édesanya megszökik fiával abuzív férjétől, ám az utcán a prostitúció és féktelen erőszak szörnyűségei várnak rájuk. A történet velejét azonban a női kitartás és az... több»

#36511

NA Csodapunci  (2018)

dráma | rövidfilm

Lena még sose volt fiúval, első együttlétének gondolata pedig némi félelemmel és izgalommal tölti el. Ezt a félelmet egy családi legendának köszönhetően próbálja legyűrni, amely... több»

#36512

akció

Simo Häyhä, a rendkívül tehetséges mesterlövész győzelemre vezeti embereit az 1939-ben az oroszok ellen vívott háborúban. több»

Rendező: David McElroy

T. J. Miller: akkurátusan agyalágyult
#36513

vígjáték

T.J. Millert még az is ismeri, aki sosem hallotta, ahogy stand-uposként a showdert nyomja. Mindenki látta a Deadpoolban, amelyben az információbróker és fegyverkereskedő Weaselt... több»

Rendező: Jeff Tomsic

Szereplők: T. J. Miller

#36514

dráma

Marina színésznő, aki egy kedvezőtlen környezetben próbál érvényesülni. Samuel színigazgató, aki egyensúlyt kíván teremteni a munkája és a magánélete között. Arthur magányos... több»

#36515

dokumentum | életrajzi | rövidfilm | sportfilm

Rodney Hines több mint tíz évig egykerekezik Raleigh utcáin, legyen akármilyen időjárás. A célja az, hogy világrekordot állítson fel.

Rendező: Patrick Shanahan

#36516

dokumentum

Áruló vagy hős? Görgei Artúr szerepének megítélése a magyar forradalom és szabadságharcban a világosi fegyverletételtől napjainkig. több»

Rendező: Simon Judit

Immersion
#36517

NA Immersion  (2017)

rövidfilm | sci-fi | thriller

Egy tolvaj egy szobában ébred fel, ahol néhány halott férfi fekszik, továbbá ott van egy pisztoly, egy tömött pénztárca és egy, a sötétből leskelődő férfi.

#36518

dokumentum

A kinematográfia, a mozi két első délvidéki és közép - európai úttörőjének Lifka Sándornak és Bosnyák Ernőnek élete és munkássága Bácskához, azaz Szabadkához és Zomborhoz... több»

Rendező: Siflis Zoltán

Szereplők: Zoltán Balázs Piri

Hétvégék
#36519

NA Hétvégék  (2017)

rövidfilm

Egy ötvenes férfi története, aki hétközben konditermet vezet, a hétvégéket viszont a nyolcéves kislányával tölti. több»

Rendező: Kőrösi Máté

My Little Pony: Equestria Girls _ Táncvarázs
#36520

animáció

Rarity benevez egy jótékonysági versenyre, hogy végre felújíthassák az Everfree Tábort. Azonban az ellenfelei hamar ellopják az ötlét és ők is indulnak a versenyen. több»