Filmek

Legjobb filmek 2013-től 2013-ig

Saját filmes lista készítése
#36501

NA Köszönöm, jól  (2013)

(1)

dráma

A Köszönöm, jól című film történeteit a magánszférába is behatoló, az emberi kapcsolatokat próbára tevő gazdasági válság foglalja keretbe. Az első történetben egy vidéki... több»

Rendező: Prikler Mátyás

#36502

dokumentum

A dokumentumfilm John Mueller életét mutatja be, aki mindent feladott azért, hogy a legjobb Buddy Holly imitátor legyen. A munkájától teljesen kiégve most el kell döntenie, folytatja-e,... több»

Ízőrzők: Zalaegerszeg
#36503

dokumentum

Zalaegerszegen, a Göcseji Falumúzeum egyik műemlék épületében, csikótűzhelyen készítettük el a zalai konyha hagyományos ételeit. Gyurkó Imréné Bucsutáról érkezett ide, hogy... több»

Rendező: Móczár István

#36504

NA Greener  (2017)

dráma

A film története szerint Kim rákkal közd, de már csak néhány hónapja maradt hátra. A betegségen túl meg kell birkóznia tinédzser lányának legkülönfélébb problémáival is.... több»

Kumbh Mela - Fürdés a halhatatlanságban
#36505

dokumentum

Nincs még egy olyan ország a Földön, mint India, ahol a természetet, a tüzet, a hegyeket és a folyókat is istenként tisztelik. Az egyik leghatalmasabb istenség Ganga. A Gangesz folyóval... több»

Poirot – Függöny – Poirot utolsó esete
#36506

krimi

Tolószékhez kötve, megbénítva a köszvénytől, az idős Poirot újra találkozik régi barátjával, Hastings kapitánnyal ott, ahol minden elkezdődött. styles az a vidéki ház, ahol a... több»

#36507

NA Immanence  (2022)

horror | thriller

Csillagászok egy csapata földönkívüliekre utaló nyomokra bukkan, a küldetésüket azonban hamar veszély kezdi el fenyegetni. több»

#36508

NA Fatuma  (2018)

dráma

Netflix

Egy hagyományőrző vidéki nő története, aki az életét kockáztatta mindenféle jutalom vagy köszönet nélkül, hogy gondozza a férje földjeit, és törődjön a családdal. Rossz... több»

#36509

akció | kaland

A történet Nublar szigetén játszódik 2005-ben. A sziget 120 mérfőldre található Costa Rica partjaitól és 87 mérföldre Sorna szigetétől. Néhány paleontológusnak nyoma veszett a... több»

Chikara: Wrestling Equality
#36510

dokumentum | rövidfilm | sportfilm

A film korábban nem látott felvételek segítségével járja körbe a nemi egyenlőség kérdéseit a profi birkózás területén.

#36511

akció | dráma | krimi | thriller

Maimilian Nero újra feltűnik a színen, és csatlakozik az alvilághoz. Gyorsan halad előre a ranglétrán, s hamarosan már a politikai színtéren tesz szert jelentősebb hatalomra. Célja,... több»

#36512

dráma | thriller

Miután a tradicionális értékeket valló nigériai család kénytelen maga mögött hagyni a jólétet és a gettóba költöznek anyagi nehézségeik miatt rájönnek, hogy a pénz a legkisebb... több»

Filthy Rich
#36513

vígjáték

Senki sem gondolná, hogy egy hatvan-hetven éves, idős házaspár egy több milliós bűntényt is képes elkövetni. Elsa és Martin évtizedekig csalóként éltek. Úgy tűnik, hogy a dolgok... több»

#36514

horror

1973-ban bezárásra ítélnek egy elmegyógyintézetet, ahová négy nővértanuló érkezik, hogy vigyázzanak a páciensekre. Azonban hamarosan rá kell döbbenniük, hogy halálos csapdába... több»

#36515

dokumentum | életrajzi | rövidfilm | sportfilm

Rodney Hines több mint tíz évig egykerekezik Raleigh utcáin, legyen akármilyen időjárás. A célja az, hogy világrekordot állítson fel.

Rendező: Patrick Shanahan

A síparadicsom
#36516

vígjáték

A lúzer Herberth az utolsó munkanapján a hóekéjével véletlenül nekimegy a szexuális játszadozásba merült síelőnek. Herbert és a síoktató Max segíteni próbálnak a fickónak,... több»

Rendező: Korbinian Dufter

Nyugi, rohanok
#36517

A szobafestő Norbi megbízhatatlan figura, akinek összesen egy napja van tartozása megadására. több»

Rendező: Wrochna Marcell

#36518

akció

Egy tábornok fia eltökélt szándéka, hogy megmentse az amerikaiakat a pusztítástól, a kapzsiságtól és a haláltól, hogy ezzel megakadályozhassa apja törekvéseit egy új világrend... több»

My Little Pony: Equestria Girls _ Tükörvarázs
#36519

animáció

Ebben a részben Sunset Shimmer visszatér Equestriába, miután a mágikus naplója betelik. Magával hozza Starlight Gillmert is az élők világába. Eközben Juniper Montage egy mágikus... több»

#36520

NA Isósceles  (2017)

dráma

Manuel megismerkedik Danilóval, és közel kerülnek egymáshoz. Ezt követően Manuel megismeri Eloisát is, és kölcsönös szenvedély alakul ki közöttük, de Manuel nem sejti, hogy Danilo... több»