Filmek

Legjobb filmek 2013-től 2013-ig

Saját filmes lista készítése
#36521

NA Paper Wasps  (2017)

thriller

Három igazságosztó megpróbálja megtisztítani az utcákat a "mocsoktól", de amint elalszanak, egy sötét figura vadászik rájuk. több»

A kamerás emberek - A mozi, a kinematográfia úttörőinek története a Délvidéken
#36522

dokumentum

A filmművészet két első délvidéki és közép - európai úttörőjének Lifka Sándornak és Bosnyák Ernőnek élete és munkássága Bácskához, azaz Szabadkához és Zomborhoz... több»

#36523

dráma

A második világháború alatt közel 10 000 szövetséges repülőgép zuhant le Franciaország területén, így a francia ellenállás létrehozott egy hálózatot, amely a lezuhant gépek és... több»

Tűzijáték: Tudomány és történelem
#36524

dokumentum

A film készítői arra vállalkoztak, hogy korabeli leírások alapján megpróbálják elkészíteni a legkorábban gyártott angol tűzijátékok másolatát. Behatóan tanulmányozzák a Tudor... több»

A Perfect Day for Banana Leaves
#36525

dokumentum

A libanoni határ közelében banánok nőnek, amelyeket a gázai övezetbe szállítanak.

Rendező: Yavin Rubinstein

Magyar gondolat – szabad gondolat
#36526

dokumentum

Kossuth Lajos nemcsak a miénk, magyaroké. Amikor a zsarnokok túlereje eltiporta szabadságharcunkat, száműzetésbe ment, hogy szabadon hirdethesse minden nép jogát a szabadságra és a... több»

#36527

történelmi

A dokumentumdráma az amerikai álom széthullását elemzi.

#36528

NA Chew  (2018)

animáció | krimi

Tony Chu egy különleges nyomozó, aki hátborzongató titkot rejteget, Tony ugyanis cibopathiás, azaz bármi, amit megeszik, látomás szerű benyomásokat idéz fel benne. Ennek... több»

#36529

dokumentum

Chuck Workman  dokumentumfilmje a legendás Orson Welles fénykoráról... több»

Rendező: Chuck Workman

Szereplők: Orson Welles

#36530

akció | dráma | sci-fi | thriller

Amerika az összeomlás szélére kerül, amikor bioterroristák egy csoportja a himlő 'Zöld méreg' nevű változatával fertőzik meg a bankjegyeket. A társadalmi összeomlást a Divíziónak... több»

Parsons: Haymarket Affair
#36531

történelmi

A film igaz történetet, tiltott szerelmi kapcsolatot dolgoz fel. Albert Parsons kaukázusi férfi, délről származik. Szerelme, Lucy Gonzalez fekete bőrű. Kettőjük viszonya egyáltalán... több»

The Trainer
#36532

dráma

A film története szerint egy neves lovász, John Moore egy tragédiát követően mindenét elveszti, majd megismerkedik egy fiatal sráccal, aki szörnyűségek elől menekül. Kettőjük... több»

#36533

sci-fi

A film története szerint 2029-re az emberiségnek sikerült létrehoznia egy tenger alatti várost, az Oceanus kutatóközpontot, ami az emberiség utolsó reményévé válik, itt ugyanis a... több»

#36534

NA Inu-ô  (2021)

animáció | zenés

Egy elátkozott táncos és egy zenész fantasztikus előadásokkal kápráztatja el az embereket. több»

Rendező: Masaaki Yuasa

#36535

dráma | thriller | vígjáték

Beatle egy magányos lány, aki elutasítja, hogy a társadalom szabályai szerint éljen. Mindössze pszichológusával és egy sztriptíztáncos örömlánnyal ápol kapcsolatot. Azonban élete... több»

Nailed
#36536

NA Nailed  (2015)

romantikus | vígjáték

Alice Eckle (Jessica Biel) egy átlagos, kissé naiv kisvárosi pincérnő. Egy nap az élete fenekestül felfordul, miután egy szerencsétlen incidenst követően egy szög marad a fejében,... több»

#36537

NA Swiperight  (2020)

horror

Néhány tinilány egy fergeteges bulit készül rendezni, ahová az egyik legújabb randiappon megismert srácot is meghívják. Az est azonban rövidesen gyilkos ámokfutásba torkollik. több»

#36538

rövidfilm

A rövidfilm párbeszédek nélküli avantgárd kísérlet az embert körülvevő világ hangjainak bemutatására.

Rendező: Dietmar Brehm

#36539

vígjáték

Otto Brooks 16. születésnapját ünnepli a család, amikor is a fiú szeretné bejelenteni nekik a másságát. több»

Byrd and the Bees
#36540

romantikus | vígjáték

Egy rögtönzött skóciai utazás során a küszködő író, Rebecca Byrd egy különleges, romantikus történet közepébe csöppen. több»