Filmek

Legjobb filmek 2013-től 2013-ig

Saját filmes lista készítése
#36521

thriller | vígjáték

Egy közismert influencer, Abbie Rose otthonát egy csapat aktivista szállja meg, akik felhasználják popularitását, hogy egy kockázatos tervet valósítsanak meg, ami nagy nyereséggel jár. több»

A világ legbiztonságosabb autói
#36522

dokumentum

Autók, amelyek érzékelik, ha a sofőr elbóbiskol; önmaguktól lassítani képes gépkocsik… Melyek azok a forradalmian új technológiák, amelyek lehetővé teszik, hogy a jövőben még... több»

#36523

vígjáték

James felveszi a kapcsolatot gyerekkori barátjával, Tommal, aki éppen legyőzte a rákot. Óhatatlanul is belekeveredik barátja magánjellegű ügyeibe. több»

Mundiya Kepanga - Az erdő hangja
#36524

dokumentum

Mundiya Kepanga a pápuai huli törzs vezetője és ahogy önmagát hívja: az erdők nagykövete. Hivatásának érzi, hogy a világot figyelmeztesse arra a veszedelemre, ami az erdőket és... több»

Rendező: Luc Marescot

Újragondolt lakoma
#36525

családi | valóságshow

Joel Gamoran séf lenyűgöző lakomákat varázsol Amerika lélegzetellállító és meglepő helyszínein olyan meglepő alapanyagok felhasználásával, amelyeket a legtöbb ember egyszerűen... több»

A teknősök megmentője
#36526

dokumentum

Peter Parschag szenvedélytől fűtve dolgozik a világ több pontján, hogy megmentse a kihalástól az édesvízi teknősöket. Peter tevékenységén keresztül megismerjük, hogyan segítik a... több»

#36527

NA Penance  (2017)

dráma | horror | krimi

San Diego városát egy sorozatgyilkos tartja rettegésben, akit csak Inferno Killer néven ismernek. A gyilkos kegyetlenül megkínozza áldozatait, méghozzá az áldozat bűneinek megfelelően... több»

A nagy migráció
#36528

dokumentum

Ben Fogle a tanzániai Serengeti-fennsíkra utazik és a Masai Marára. Ezek az ikonikus célállomások adnak otthont a Föld egyik legrendkívülibb természeti látványosságának, a nagy... több»

#36529

dokumentum

Chuck Workman  dokumentumfilmje a legendás Orson Welles fénykoráról... több»

Rendező: Chuck Workman

Szereplők: Orson Welles

Magic Tree House
#36530

fantasy

A film története szerint két gyerek egy fán található kunyhóra lel, amely varázslatos módon képes utazni téren és időn át. több»

#36531

NA The Trouble  (2020)

vígjáték

Egy lecsúszott korábbi gyermekszínész, Billy Mack keserédes története, aki egy kutyával osztja meg mindennapjait. több»

#36532

dráma

A film története szerint egy New York-i tinédzser élete egycsapásra megváltozik a szeptember 11-i terrortámadást követően. Az iraki háborún való elmélkedés egyfajta spirituális... több»

Rendező: Sean Stone

#36533

rövidfilm

2020 tavasza, Finnország a koronavírus-járvány idején. Hét finn filmrendező egy-egy rövidfilmet készített, bemutatva azt, az emberek hogyan élték meg a COVID-19 világjárvány okozta... több»

#36534

akció

Egy csapat főiskolás egy iskolai projekten dolgozik, azonban véletlenül jóval nagyobb eredményt érnek el, mint amire számítottak.

#36535

akció | családi | dráma | zenés

Egy fiatal nashville-i nő álmait egy régi családi ellenség kezdi fenyegetni.

#36536

dráma

Vérfagyasztó, dokumentarista stílusú film egy szexuális zaklatóról és annak áldozatáról. több»

#36537

dráma | thriller | vígjáték

Beatle egy magányos lány, aki elutasítja, hogy a társadalom szabályai szerint éljen. Mindössze pszichológusával és egy sztriptíztáncos örömlánnyal ápol kapcsolatot. Azonban élete... több»

Nailed
#36538

NA Nailed  (2015)

romantikus | vígjáték

Alice Eckle (Jessica Biel) egy átlagos, kissé naiv kisvárosi pincérnő. Egy nap az élete fenekestül felfordul, miután egy szerencsétlen incidenst követően egy szög marad a fejében,... több»

#36539

rövidfilm

A rövidfilm párbeszédek nélküli avantgárd kísérlet az embert körülvevő világ hangjainak bemutatására.

Rendező: Dietmar Brehm

Byrd and the Bees
#36540

romantikus | vígjáték

Egy rögtönzött skóciai utazás során a küszködő író, Rebecca Byrd egy különleges, romantikus történet közepébe csöppen. több»