Filmek

Legjobb filmek 2013-től 2013-ig

Saját filmes lista készítése
Kumbh Mela - Fürdés a halhatatlanságban
#36521

dokumentum

Nincs még egy olyan ország a Földön, mint India, ahol a természetet, a tüzet, a hegyeket és a folyókat is istenként tisztelik. Az egyik leghatalmasabb istenség Ganga. A Gangesz folyóval... több»

Poirot – Függöny – Poirot utolsó esete
#36522

krimi

TV-ben (TV4, csütörtök 01:33)

Tolószékhez kötve, megbénítva a köszvénytől, az idős Poirot újra találkozik régi barátjával, Hastings kapitánnyal ott, ahol minden elkezdődött. styles az a vidéki ház, ahol a... több»

#36523

dokumentum

A Keletről jött emberek - A kunok című dokumentumfilm stábja a kun népcsoport nyomába eredt, s megpróbált egyfajta képet festeni arról, kik is valójában a kunok, honnét erednek és... több»

Rendező: Farkas György

#36524

fantasy

Elszabadul egy ősi erő. Jason-nek  azonban sikerül meggyőznie barátait, hogy fogjanak össze és vegyék fel a harcot a szörny ellen. több»

Denied Unemployment
#36525

dráma

Dontae Mathis nem csupán elveszíti állását, de ami még ennél is rosszab, hgy főnöke és munkatársai szabályosan elüldözik munkahelyéről. Hősünk idővel rájön, hogy az egész egy... több»

#36526

dráma

Egy globális világjárvány korlátozza az utazási lehetőségeket, így egy nászutas házaspár a Hollywood Roosevelt Hotelben reked, ahol két alkalmazottból álló személyzet fogadja... több»

#36527

dokumentum

Az elmúlt években rengeteg mexikói esett áldozatul a drogbandák küzdelmeinek. Az egyik vezető mexikói politikus azt ígéri, hogy le tudja győzni a kartelleket.

#36528

kaland

1948-ban az Egyesül Államoknak új ellenséggel kell szembenéznie, a Phantom Shadow-val. több»

#36529

horror | thriller

Amy benevez egy tehetségkutató műsorba, de nem tudja, hogy az új szellemi vezetőjének köszönhetően démoni erők játszmájának kereszttüzébe kerül. több»

#36530

NA Bigfoot  (2017)

akció | thriller

Bigfoot évezredeken át csendben őrizte a világot és az emberiséget, most azonban elérkezett az idő, hogy kitörve a sötétségből gátat szabjon a természet feletti teljes uralom... több»

#36531

NA Toy Maker  (2016)

dokumentum

A dokumentumfilm egy Montrealban élő játékkészítő életéről és hivatásszeretetéről mesél. több»

Rendező: Oz Yilmaz

#36532

dráma

A film története szerint egy ifjú migráns komoly problémákkal néz szembe St. Louis-ban. A célja, hogy retegett harcművésszé váljon, ám a kolumbiai származása komoly hátrányt jelent. több»

Aegus
#36533

NA Aegus  (2017)

akció

A film története szerint Frank Aegus, a dotcom milliárdos mindent megtesz, hogy felszámolja a gyermekekkel való kereskedést. Évent 13 millió gyermek esik az emberkereskedők áldozatává,... több»

#36534

dokumentum

Kicsik és mérgesek. Pár évente váratlanul nagy tömegben bukkanak fel, feje tetére állítva Skandinávia élővilágát. Ismerkedjenek meg a lemminggel a skandináv hegyvidék talán... több»

A Way with Anger
#36535

dráma

Egy férfi kénytelen szembenézni a múltjával, miután túszul ejti a városka lelkipásztorát.

#36536

dokumentum

A városon élő fiú hazautazik, hogy 82 éves apjának segítsen a szénakészítésnél, mert az öreg „megrögzött állattartóként“ képtelen lemondani a teheneiről. Munka előtt,... több»

Első lecke - A paplanos
#36537

rövidfilm

A rövidfilm egy férfit mutat be, aki régóta paplanosmesterséggel foglalkozik. több»

Rendező: Ugron Réka

#36538

dokumentum

A történet azoknak a latin-amerikai anyáknak a sorsáról szól, akik egyedül utaznak Európába, hogy anyagi stabilitáshoz juthassanak, de sok szélsőséges körülménnyel kell megbirkózniuk.

Rendező: Oskar Tejedor

#36539

dokumentum | rövidfilm

Egy pennsylvaniai kisváros egyik családjában nagy felbolydulást okoz, amikor a lányukról kiderül, hogy transznemű.

Rendező: Hansen Bursic

#36540

NA Covid-19  (2021)

dráma

Dráma az embereknek a járvánnyal folytatott küzdelméről.