Filmek

Legjobb filmek 2013-től 2013-ig

Saját filmes lista készítése
#36501

NA Batgirl  (2022)

(1)

akció | kaland | krimi

A DC szuperhősfilmje a gothami nyomozó, James Gordon (J.K. Simmons) lányának történetét mutatja be. Barabara Gordon, vagyis Batgirl maszkot ölt, hogy leszámoljon a Gothamet fenyegető... több»

Kisdumások
#36502

A Heti Hetes sztárja, Hajdu Steve teszi fel ügyeletes nagybácsiként a hét aktuális kérdéseit, amire négy 6 és 10 év közötti kisdumás válaszol. több»

Vad Peru: Harc az életért
#36503

dokumentum

Az amazóniai esőerdőtől az Andok láncain át a mindig szomjas Parti-sivatagig Peru a Föld egyik legsokszínűbb és fajokban leggazdagabb országa – tele nyüzsgő élettel és váratlanul... több»

#36504

vígjáték

Cameron Cool, a feltörekvő színész folyamatosan csalódásokat él át, s megtanulja, hogy az önző célokból végrehajtott cselekedetek csak boldogtalansághoz vezetnek.

Rendező: Braeden Ayub

Koncert a Schönbrunni kastélyból
#36505

zenés

Immár hagyománnyá vált, hogy minden év nyarán a Bécsi Filharmonikusok világhírű szólistákkal együtt nagyszabású szabadtéri hangversenyt adnak a Schönbrunni Kastély parkjából.... több»

Földünk titkos története
#36506

dokumentum

Földünk története 4,5 milliárd évvel ezelőtt kezdődött, és persze a folyamat ma is tart. Neves geológusok kalauzolnak végig a mai világunk legaktívabb földtani helyszínekre. több»

Like Son, Like Father
#36507

fantasy | rövidfilm | vígjáték | western

Két, árvaházban élő fiú az apja után nyomoz, aki még a születésük előtt elhagyta őket. több»

Plakátmagány
#36508

dokumentum

A film a magyar plakátművészet történetének azt a korszakát mutatja be, melyet sokan a műfaj utolsó aranykoraként tartanak számon. Ez nagyjából a 80-as évekre tehető. Ekkor ugyanis... több»

Focus RS: A hétköznapi szupersportkocsi
#36509

dokumentum

A Ford RS gépkocsijai izgatott rajongók egész táborát gyűjtötte össze az 1960-as évek óta. Most első alkalommal egy forgatócsoport különleges engedélyt kapott arra, hogy... több»

#36510

dokumentum

A film megeleveníti Emmett Till 1955-ös meglincselését Mississippi-ben, miközben bejárja azokat a helyeket ahol az események történtek. több»

V2: a nácik rakétája
#36511

dokumentum

Az első V2-es rakéta becsapódásával három férfi története kapcsolódik össze. Az angol Reginald Victor Jones az MI6-nek dolgozik, feladata, hogy megpróbálja kicselezni a náci... több»

#36512

dokumentum

1964-ben a Széchenyi házaspár fontos megbízatást kapott a kormánytól, kenyai vadászatra küldték őket, hogy pótolják a Nemzeti Múzeum 1956-ban részben megsemmisült tárlatának... több»

Rendező: János Lerner

Déli-Georgia, a pingvinek városa
#36513

dokumentum

Az Antarktisztól nem messze magasodik egy hatalmas, hegyekkel teli sziget. A Déli-óceán viharainak kitett földdarab igen zord és barátságtalan, mégis minden évben sok millió pingvin... több»

A Bakony szikláin, hegymászás mindenkinek
#36514

dokumentum

A Bakony egy igazán magyaros középhegységünk. Lankás vonulatai vad szurdokvölgyeket rejtenek - egy felfedezésre váró zárkózott szépség. Ám azt kevesen tudják, hogy e... több»

Extrém iskolák
#36515

dokumentum

A műsor a legkülönlegesebb iskolákat mutatja be szerte a világon kicsi és nagy nézői számára. A három részes sorozat 8 és 17 év közötti fiatalokat kísér végig egy átlagos... több»

Dinoszauruszok - A Föld urai
#36516

családi | kaland

A kis Pacsi a törpeorrú dínók családjához tartozik, és nap mint nap szüksége van az eszére és a szívére, hogy felvegye a versenyt a testvéreivel, különösen Morcossal, aki a vezér... több»

#36517

dráma | rövidfilm

Két együtt ebédelő férfi egy komoly témát vitat meg...   több»

Dodók hősei
#36518

dokumentum

Történetek a világ minden tájáról nehéz helyzetben levő állatokról és bátor férfiakról és nőkről, akik mindent megtesznek, hogy segítsenek rajtuk. több»

Rózsa Miklós a filmzenekirály
#36519

dokumentum

A háború kitörése Kordáékkal együtt az Egyesült Államokba kényszeríti, ahol végül Rózsa megállapodva éli filmzeneszerzőként életét. Óriási karriert befutva 1945-ben kap... több»

#36520

dokumentum

Magyarország egyik leghatalmasabb, a Gerecsében lévő öreg kocsányos tölgy életét meséli el a film. Korszerű filmes technikával megörökítik négy évszakon keresztül a közel 400... több»

Rendező: Molnár Attila Dávid

Szereplők: Máthé Gábor