Filmek

Legjobb filmek 2013-től 2013-ig

Saját filmes lista készítése
A Házsongárd arcai
#36561

dokumentum

A Házsongárdi temető a középkori Kolozsvár várfalaitól délre fekvő Házsongárd nevű domboldalon elterülő temetőkert. A sok évszázados erdélyi magyar kultúra nagyjainak... több»

Cápák birodalma
#36562

dokumentum

Zeb Hogan pályafutása eddigi legambiciózusabb kalandjára készül: azt tervezi, hogy beveszi magát a pöröly-, bika- és cetcápák rettegett birodalmába, hogy közelebbről is... több»

Soulmates
#36563

dráma

Egy 30 éves nő, Li Ansheng életét gyökeresen felforgatja egy könyv megjelenése, amelynek címe "Qiyue és Ansheng". A regény a Qiyue-vel kötött gyerekkori barátságáról szól. több»

Vasparipával a Székelyföldi Legendáriumon
#36564

dokumentum

Gyöngyössy János öreg motorossal Szent László király legendáit kutatjuk Székelyföldön. Ebben a régióban maradt fenn a legtöbb misztikus történet a királlyal kapcsolatosan. A... több»

Rendező: Fazekas Szabolcs

Ötzi, a jégember: Halál az Alpokban
#36565

dokumentum

A globális felmelegedés és a gleccserek, jégtakarók olvadása következtében egyre több régészeti lelet és fosszilizálódott emberi maradvány kerül elő fagyos sírjából. Ez... több»

Space Launch: Vízreszállás
#36566

dokumentum

A NASA és a SpaceX majdnem tíz éve indította el az első legénységi küldetést az USA-ból. Színfalak mögötti felvételek a SpaceX Dragon Capsule vízi landolásáról. több»

Oroszlánkölykök: Királlyá válni
#36567

dokumentum

Mtima egy ambiciózus, ám tapasztalatlan oroszlánkölyök, melynek van egy álma: a vidék legerősebb és legbefolyásosabb ragadozójává válni. Szerencséjére a fivére kiváló... több»

#36568

NA Subject  (2022)

horror | sci-fi

Miközben börtönbe szállítják, egy férfit elfog egy titkos kormányzati ügynökség, majd megbízzák egy titkos kísérlet megfigyelésével, cserébe a büntetése enyhítéséért. több»

#36569

dokumentum

A csillagászok szerint a Föld egén 2013 végén láthatóvá váló ISON az utóbbi idők leglátványosabb üstököse lesz, melynek fénye a teliholdéval vetekszik majd – amennyiben a Nap... több»

Befogadottak
#36570

dokumentum

A film nem mindennapi sorsokat, történeteket mutat be három család életén keresztül. Rozália Márkot, Martint és Zolikát neveli férjével. Korábban nevelőotthonban dolgozott, ott... több»

Rendező: Lakatos András

Mare Nostrum: A Concert, a Journey
#36571

dokumentum | zenés

"Egy utazás a hangba és a csendbe, más kultúrákba a messzi Afrikában, át a tengeren, régi barátokhoz, vissza önmagunkhoz." több»

Katie Fforde: A férjem lánya
#36572

romantikus

Ella és Adrian hosszú ideje próbálkoztak azért, hogy közös gyermekük lehessen. Kapcsolatuk megromlik, mikor Adrian számára végül egy fiatalabb lány, Ruby tudja megadni a boldogságot.... több»

A város szerelmese - Finta József építész
#36573

dokumentum

A kiváló építész stúdiójából kilépve bemutatja a nézőknek a mai Budapest városképét meghatározó épületeit, megosztva velük a benne élő művész és józan mesterember örök... több»

Rendező: Kovacs Laszlo

Náci Olimpia
#36574

dokumentum

 A náci jántékok – avagy 1936. Berlin, amikor is a Harmadik Birodalom és a Nemzetközi Olimpiai Bizottság az akkor még kicsi, elitista sporteseményt globális tömegkommunikációs... több»

Így készült a David Attenborough: A Nagy-korallzátony
#36575

dokumentum

David Attenborough közel hatvan éve járt először a Nagy-korallzátonynál. Most visszatér, hogy feltárja, hogyan keletkezett a zátony, és hogy megismerkedhessen a lakóival. több»

Csak még egyszer előre!
#36576

dráma | háborús

Burján Zsigmond filmje a Magyar Királyi 17-es Honvéd Gyalogezred katonáinak történet dolgozza fel, emléket állítva az I. világháborúban harcoló magyaroknak. több»

Madagaszkár legendás makijai(Madagaszkár legendás lemúrjai)
#36577

dokumentum

Madagaszkár buja bambuszrengetegei és mészkövön növő hatalmas erdőségei egy különös állatnak szolgálnak otthonául: a karizmatikus gyűrűsfarkú makinak, mely leleményesebben... több»

Indonézia 4 arca - Mantawai
#36578

dokumentum

Élnek még mai is a civilizációtól elzárt törzsek a világban? Ha már nem is teljesen elzártan, de teljesen önfenntartó módon él a Mentawai törzs a dzsungel mélyén Indonéziában.... több»

Under the Hat
#36579

dráma | rövidfilm | vígjáték

Amikor egy müezzin kezdi elveszíteni a hangját, kénytelen helyettesről gondoskodni. Ez pedig nem más, mint a szomszédja, aki egy rockbanda énekese.

Az elhízás titka
#36580

dokumentum

Az elhízást vagy a túl sok evés, vagy a túl kevés testmozgás okozza. A legújabb tudományos kutatás feltárja, hogy úgy tűnik, egyre kövérebbek leszünk, noha ugyanannyi kalóriát... több»