Filmek

Legjobb filmek 2013-től 2013-ig

Saját filmes lista készítése
Őrangyalok – A magyar légiforgalmi irányítás száz éve
#36581

dokumentum

Centenáriumát ünnepli a hazai légiforgalmi irányítás: az első rádió-iránymérő állomás a bombázni induló Zeppelin léghajók navigálására jött létre Temesváron. A... több»

A Südheide – Erdők-mezők csodavilága
#36582

dokumentum

Németország területén találjuk a Südheide Természetvédelmi Területet, mely mozaikos élőhely-struktúrájával számos növény- és állatfaj egyedeinek kínál békés, biztonságos... több»

#36583

dokumentum

Egy dokumentumfilm a hoki videojátékok legendáiról.

#36584

NA Duas Balas  (2015)

(2)

horror

Taviao, a katona egy zombiapokalipszis túlélőjeként próbálja menedzselni a mentési munkákat, és néhány menekültet egy általa biztonságosnak vélt helyre juttatni. Több mint... több»

Zombiapokalipszis...latinosan.
Meteorveszély
#36585

dokumentum

2013. február 15-e már történelmi dátum: ezen a napon az oroszországi Chelyabinsk felett a Föld atmoszférájában meteorit robbant fel. A hatalmas lökéshullámtól számtalan ablak és... több»

#36586

dráma

Egy régiségkereskedőhöz váratlanul beállít egy nő egy Buddha-szoborral, és elmond egy titkot róla. A férfi így egy szövevényes bűnügy közepébe csöppen. több»

#36587

NA The Spawn  (2018)

horror

New York City sikátoraiban történt gyilkosságokat követően Jim Downing rendőrtisztnek kell a kézbe vennie az ügyet, miközben saját démonjait is le kell győznie. több»

Borvacsora
#36588

NA Borvacsora  (2013)

dokumentum

A Borvacsora egy kulturális-gasztronómiai élmény, amely 8 részen át körbejárja Magyarország borrégióit, Négy ember találkozása egymással és a finomabbnál finomabb magyar borokkal.... több»

A természeti világ – maki-blues
#36589

dokumentum

Egy selymes szifaka maki bébi szenvedélyes tudósként nő fel Madagaszkáron. Egy beépített nyomozó feltárja a kapcsolatot a veszélyeztetett makik, az illegális fakitermelés és a... több»

#36590

zenés

Az Egyesült Királyság egyik legsikeresebb zenei formációja visszatér, hogy egy fergeteges élő show-műsorral kápráztassa el a rajongókat! A Take That Wonderland néven futó... több»

Trump of Cards
#36591

rövidfilm | vígjáték

Egy ötperces paródia, amelynek célkeresztjében Donald Trump áll. több»

Rendező: Jordan Liebowitz

Szereplők: Jeff Richards

#36592

NA Friday the 13th  (2017)

(1)

A legendás sorozatgyilkos, Jason Voorhees újabb áldozatok vérére szomjazva visszatér a mozivászonra. A kultikus Péntek 13 remake-je.   több»

#36593

NA Plague  (2017)

dokumentum

Váratlanul és nagy tömegben élőlények jelennek meg egy helyen, ami súlyos károkat okoz.

Rendező: Koldo Almandoz

Across the River and Into the Trees
#36594

dráma

A film Hemingway azonos című regénye alapján készült. A helyszín Olaszország a második világháború alatt. Richard Cantwell amerikai ezredes egy igazi háborús hős, ám halálos... több»

Animax Musix 2017 Osaka
#36595

zenés

A 2017-es Osaka-i könnyűzenei fesztiválról készült koncertfilm. több»

After All I've Done for You
#36596

dráma

A film története szerint egy New York elővárosában élő család érdekes dolgokra jön rá a származásukat illetően. több»

#36597

dokumentum

Három iráni zenész elhagyja hazáját és Los Angeles-be utazik, hogy megvalósíthassák közös álmukat. Hamarosan nehéz helyzetbe erülnek, egyrészt félnek hazatérni, mivel tartanak az... több»

#36598

dráma | romantikus

A 18 éves Nejdma szerelmesnek érzi magát, ettől pedig azt gondolja, teljesen elveszett minden. több»

Így készült: Oltári csajok
#36599

Az Oltári csajok Budapesten játszódó, mai ihletésű romantikus telenovella amiben az Erdész nővérek, három fiatal lány a boldogságot, a sikert és a szerelmet keresi. A gyártási... több»

#36600

NA BUMERang  (2020)

vígjáték

Egy gazdag gyógyszergyáros megszokta a parancsolást, de amikor a sors összehozza őt egy munkanélküli férfival, sok minden megváltozik.