Filmek

Legjobb filmek 2013-től 2013-ig

Saját filmes lista készítése
Magyarosaurus – Báró Nopcsa Ferenc nyomában
#36601

dokumentum

Báró Nopcsa Ferenc egy volt a nagy magyar kalandorok (Julianus, Kőrösi Csoma, Vámbéry Ármin, Benyovszky Móric) között, de bátran mondhatjuk, hogy talán a legutolsó. Akkor élt,... több»

#36602

NA VertiGhost  (2017)

misztikus | rövidfilm | sci-fi | történelmi

A rövidfilm az identitás konstruálásának kérdéseit járja körül.

#36603

dráma | romantikus | thriller

Egy történet egy amerikai kisváros szegényebb külvárosából. több»

Bálnák nyomában
#36604

dokumentum

A modern technika, ha egy ősi élőlénnyel találkozik… A film a bálnák világát tárja elénk a legmodernebb képalkotó eszközök segítségével. Nehéz eldönteni, hogy a főszerepet... több»

Rendező: Bertrand Loyer

Szereplők: James Faulkner

Thingdom
#36605

NA Thingdom  (2018)

animáció | fantasy | kaland

Lucas, egy 12 éves fiú beleesik egy furcsa örvénybe a Csendes-Óceánon. Amikor felébred, egy különleges világban találja magát: Thingdom-ban, amely az a hely, ahova azok a dolgok... több»

Rendező: René Castillo

Szereplők: Javier Lacroix

#36606

dráma | krimi | misztikus | thriller

Egy mindent látott ügyvéd élete legnagyobb védelmi eljárása előtt áll.

Rendező: Ben Affleck

Szereplők: Ben Affleck

The Swimmer
#36607

NA The Swimmer  (2018)

dráma

Egy adrenalinfüggő élete, aki a járja a világot, hogy ráleljen a legvadabb folyóra, ahol kajak és mindenfajta védelem nélkül úszhat. De van ott még valami sokkal mélyebb is, ami arra... több»

Runes
#36608

NA Runes  (2018)

akció

A film története a szent misszióra vállalkozó keresztes lovagok egy maroknyi csoportját démoni erők támadnak meg... több»

#36609

NA Going Dark  (2018)

dráma

A film története szerint egy fiatal vadvízi edző megkísérli elrejteni komoly betegségét, és arra vállalkozik, hogy végigvezeti barátait egy hosszú és vad folyószakaszon. több»

#36610

krimi | misztikus | thriller

Alan Doran, a sheriff egy kisvárosba érkezik, ahol gyilkossági ügyben kezd el nyomozni. Alan hamarosan rájön, hogy a kisváros lakói szörnyű, sötét titkot rejtegetgetnek. több»

Amira
#36611

NA Amira  (2021)

dráma

Amira váratlanul szembesül azzal a ténnyel, hogy az apjának gondolt személy terméketlen, ezért elkezdi keresni a biológiai apját, miközben az addig szépen felépített világa és... több»

#36612

dráma | romantikus | sci-fi

Zoe egész életében leukémiában szenved. Amikor az állapota rosszabbodni kezd, az orvosai azt mondják, csak néhány hónapja van hátra. Egy nap egy fiatal űrhajós a lány családjának... több»

#36613

dráma

Egy korrupt rendőrtisztet utolér a múltja, amikor az autóját valaki megbütyköli, és arra kényszerül, hogy egy sor követelésnek tegyen eleget. több»

Még mindig nő a lábam
#36614

dokumentum

A dokumentumfilmben három fiatal nő életén keresztül ismerjük meg azok betegségeknek az okait, amelyek a láb túlzott növekedését okozhatják. több»

Rendező: James Harrison

The Godmother
#36615

Az egykori drogbáró, Griselda Blanco története, akit az 1970-es években csak úgy emlegettek, a  "Kokain Keresztanyja".    Megtörtént események alapján. több»

Így készült: Szabó István a Zárójelentés című filmje
#36616

Stephanus professzort (Klaus Maria Brandauer) váratlanul nyugdíjazzák. A doktor még nem szeretne elszakadni hivatásától, így elbúcsúzik kórházi kollégáitól, hazaköltözik a... több»

#36617

dokumentum

A józsefvárosi lutheránus egyház lelkésze, Bolba Márta amellett, hogy rendszeresen lát el karitatív feladatokat, a társadalmi egyenlőségben is töretlenül hisz. Lelkészi teendői a... több»

Rendező: Takács Mária

Szereplők: Bolba Márta

#36618

NA EneMe  (2018)

dráma | thriller

A szervezett bűnözés világában felüti a fejét egy apa-fia konfliktus, amely egy elkerülhetetlen családi tragédiához vezet.  több»

#36619

Egy őrült fegyveres furgonjával túszul ejt néhány orvostanhallgatót. Ahogy az éj leple leereszkedik, a túszok kezdenek rájönni elrabolójuk indítékaira.

#36620

rövidfilm

Kísérleti rövidfilm a "Homo mechanicus"-ról. A kerékpár kerekei egyszerre az ember által haladó eszközök, s olyan szerkezetek, amelyek révén az ember is halad.

Rendező: Richard Tuohy