Filmek

Legjobb filmek 2013-től 2013-ig

Saját filmes lista készítése
Supersong - Special
#36661

zenés

A SuperSong egyedülálló lehetőséget kínál ambíciózus zeneszerző palántáknak és zenerajongóknak, hogy egy csapásra ünnepelt világsztár válhasson belőlük. A 2014-es FIFA... több»

#36662

vígjáték

A film története szerint néhány emberrel azt közlik, hogy egy sorsoláson jegyet nyertek egy szellemvadászatra a hírhedt Mermaid Hotelben Rye városába, ám megérkezésüket követően... több»

Sör – Kultusz és kultúra
#36663

dokumentum

A dokumentumfilm betekintést nyújt a sörfőzés történetébe, mely több ezer évre tekint vissza. Megismerkedhetünk a hagyományos sörfőzéssel, a sörfajtákkal és a legújabb... több»

#36664

NA the way  (2016)

dráma

Három ember megismerkedik egymással, akik mindannyian fordulópontra várnak az életükben.

KFT Ufoshow
#36665

NA KFT Ufoshow  (2014)

dokumentum

A KFT zenekar a 30. születésnapját 2011. december 28-án a Budapest Sportarénában ünnepelte. A helyenként sci-fi hangulatú koncertet lenyűgöző méretű és képi világú vetítés,... több»

Pénzt termő növények
#36666

dokumentum

Szupernövények, avagy hogyan lehet pénzt termelni azzal, hogy egyúttal védjük a környezetet? Néhány felfedezés szinte túl fantasztikus ahhoz, hogy hiteles legyen. Tudta, hogy vannak... több»

#36667

rövidfilm | vígjáték

Egy megsebesült nő menekülni próbál, de elakad az a lift, amelyikben éppen tartózkodik.

Rejtett nyomok: A vietnami háború
#36668

dokumentum

Terepen történő vizsgálódással és számos túlélő és történész beszámolójának köszönhetően az epizód új nézőpontból mutatja be a hírhedt vietnami háborút. több»

Étel 3.0 (Filmek a nagyvilágból: Étel 3.0)
#36669

dokumentum

Jelenlegi fogyasztásunk szintjén a Föld már nem sokáig tud minden embert étellel ellátni. Milyen megoldásokkal lehetne kezelni a kihívást? Techno-, bio-, vagy Frankenfood lehet a... több»

Grimasz
#36670

NA Grimasz  (2013)

játékfilm | rövidfilm

Lajos a szószok szerelmese. Általában magányosan hirdet az aluljáróban. Semmiről nem szól az élete. Semmi nem éri. Senki nem foglalkozik vele. Azonban ma minden megváltozik, mert... több»

Ízőrzők: Karád
#36671

dokumentum

Karád Somogy megye dombok ölelésében fekvő, barátságos települése. Érdemes kisétálni valamelyik szőlőhegyre, onnét lehet igazán látni a somogyi község szépségét. A táji... több»

Rendező: Móczár István

Chug csapat - Készülj a mentésre!
#36672

animáció

Színes, magyarul beszélő, animációs film. több»

#36673

Valerie éppen szakított élete szerelmével. A szingli élet pedig nincs igazán az ínyére. Egyéjszakás kalandokba keveredik, hogy enyhítse magányát. Később pedig kábítószerekhez... több»

...Festeni fogok... - Portréfilm Karátson Gábor festőművész, íróról
#36674

életrajzi

A nyáron elhunyt Karátson Gábor jelentős írói, műfordítói, festői, filozófusi, művészetpedagógusi életművén kívül a politikai elnyomás ellen, és a környezetvédelem melletti... több»

#36675

NA Anna  (2016)

romantikus | rövidfilm | thriller

A filmben egy megtört fiatalember emlékszik vissza arra az időszakra, amikor valami borzalmas dolgot követett el. Megismerhetjük az odáig vezető eseményeket, és magát a cselekedetet is,... több»

#36676

akció

Netflix

A film középpontjában egy öntudatra ébredt mesterséges intelligencia áll, aki az alkotói után kezd el kutatni. több»

#36677

NA Hope's Game  (2019)

dráma | sci-fi

Miután Hoper-ot baleset érte, lehetőséget kap egy személytől, hogy kipróbáljon egy új forradalmi virtuális élményt. Elég bonyolulttá válnak a dolgok, gondolatokon keresztül hoznak... több»

#36678

NA Zona Norte  (2016)

dokumentum

A film egy emberi jogi aktivista nő és a riói utcagyerekekkel folytatott munkáját mutatja be.

Rendező: Monika Treut

Szereplők: Yvonne Bezerra de Mello

Star Trek: USS PAN
#36679

akció | kaland | sci-fi

A Federáció legújabb zászlóshajója a USS Pan. 3299-ben járunk, egy új évszazad hajnalán. A USS Pan egy Desira osztályú csillaghajó, az ellenség ezúttal a Chatacronok faj... több»

Rendező: Carl Miller

#36680

NA On the Line  (2023)

thriller

Egy műsorvezető fogad egy hívást, amelyben egy ismeretlen személy azzal fenyegetőzik, hogy élő adásban megöli a műsorvezető egész családját. Hogy megmentse szeretteit, a rádiós... több»