Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
#39281

NA Building 20  (2017)

dokumentum

A dokumentumfilm három fiatal lány történetét mutatja be, akik Manilán élnek. A lányok egyetlen esélye, ha egész éjjel Tondo utcáin, a város egyik legveszélyesebb negyedében dolgoznak. több»

Rendező: Abdulaziz Alfuraih

#39282

vígjáték

Ethan Jonest, az alapiskolás angoltanárt azzal a feladattal bízzák meg, hogy intézze el, hogy az iskola új tornatermét  nagyapjáról, a nyugdíjas tornatanárról nevezzék el. Az ügy... több»

#39283

NA Ana  (2023)

dráma | thriller

Egy fiatal nő története, aki depresszióval küzd.

#39284

kaland

1948-ban az Egyesül Államoknak új ellenséggel kell szembenéznie, a Phantom Shadow-val. több»

#39285

rövidfilm | vígjáték

Egy olyan sorozat epizódja a film, amelyben két fiatal különböző számítógépes játékokat játszik, közben pedig az életükről beszélgetnek.

#39286

NA Bigfoot  (2017)

akció | thriller

Bigfoot évezredeken át csendben őrizte a világot és az emberiséget, most azonban elérkezett az idő, hogy kitörve a sötétségből gátat szabjon a természet feletti teljes uralom... több»

#39287

dráma

A film története szerint egy ifjú migráns komoly problémákkal néz szembe St. Louis-ban. A célja, hogy retegett harcművésszé váljon, ám a kolumbiai származása komoly hátrányt jelent. több»

Aegus
#39288

NA Aegus  (2017)

akció

A film története szerint Frank Aegus, a dotcom milliárdos mindent megtesz, hogy felszámolja a gyermekekkel való kereskedést. Évent 13 millió gyermek esik az emberkereskedők áldozatává,... több»

#39289

dokumentum

Kicsik és mérgesek. Pár évente váratlanul nagy tömegben bukkanak fel, feje tetére állítva Skandinávia élővilágát. Ismerkedjenek meg a lemminggel a skandináv hegyvidék talán... több»

A Way with Anger
#39290

dráma

Egy férfi kénytelen szembenézni a múltjával, miután túszul ejti a városka lelkipásztorát.

#39291

dokumentum

A városon élő fiú hazautazik, hogy 82 éves apjának segítsen a szénakészítésnél, mert az öreg „megrögzött állattartóként“ képtelen lemondani a teheneiről. Munka előtt,... több»

#39292

NA Malibu Road  (2021)

misztikus | romantikus | thriller

Dr. Raymond Forrester híres pszichológus, az UCLA professzora, aki az egyik tanítványával, Dorothy Crowderrel Malibura utazik egy kétes hírű hotelbe. Ketten együtt nagy mennyiségű LSD-t... több»

Első lecke - A paplanos
#39293

rövidfilm

A rövidfilm egy férfit mutat be, aki régóta paplanosmesterséggel foglalkozik. több»

Rendező: Ugron Réka

#39294

dokumentum

Amazon Prime Video

Egy észak-karolinai fekete családot évtizedek óta zaklatnak a vízparti birtokukat elvenni próbáló telekfejlesztők. több»

Rendező: Raoul Peck

#39295

dokumentum | rövidfilm

Egy pennsylvaniai kisváros egyik családjában nagy felbolydulást okoz, amikor a lányukról kiderül, hogy transznemű.

Rendező: Hansen Bursic

Michael Phelps a cápák ellen - A verseny
#39296

dokumentum

A cápák bolygónk leggyorsabb ragadozói. Versenyre kelhet-e velük a leggyorsabban úszó ember, Michael Phelps? több»

#39297

sci-fi

A távoli jövőben, amikor már mindent a mesterséges intelligencia ural és a kvantumszámítógépek egyre népszerűbbek, az A.I. úgy dönt, hogy létrehozza a világ első kvantumfilmjét,... több»

Mesél a bécsi Práter
#39298

dokumentum

A bécsi Práter, a Habsburgok egykori vadászbirtoka 6 négyzetkilométeres zöldfelület az osztrák főváros szívében. A Duna mentén fekszik, ezért egy része ártéri erdő, ahol gazdag... több»

Concerto egy hegedűre
#39299

dokumentum

A The Violin Alone című dokumentumfilm egy valószínűtlen, mégis megvalósult találkozást mutat be, egy olyan új zenedarab születését, amilyenre korábban még nem volt példa. A film a... több»

Jó reggelt
#39300

NA Jó reggelt  (2012)

rövidfilm

Egy amerikai nő magánéleti kereszttűzbe keveredik, amikor egy gyanús idegen betéved hozzá.  Az idegen azonnal a helyzet uraként viselkedik, és minden további nélkül kényelmesen... több»