Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2011-ig

Saját filmes lista készítése
#39381

dokumentum

Hit nélkül senki nem üdvözülhet, mint a virág, nap nélkül nem zöldülhet olvasható Dévai Bíró Mátyás énekében. De ki is volt valójában a magyar Luther? A magyar reformátor a... több»

Rendező: Letenyei László

#39382

Egy idős matador felkészül arra, hogy megöljön egy bikát, vagy hogy meghaljon. A film elmélkedés a halálról és a belső útról.

Gál Sándor - Egyetlen idő - Portréfilm Gál Sándor író, költőről
#39383

életrajzi

A szlovákiai magyar költő, író, közíró, szerkesztő műveiben a történelem perifériájára szorított ember és a kisebbségi sorsban őrlődő (cseh)szlovákiai magyarság életét... több»

Rendező: Vizi Mária

The Hag
#39384

NA The Hag  (2017)

horror | rövidfilm | thriller

Emily a hajnali órákban arra ébred, hogy a lakásában egy démoni lény kezd kísérteni. A nő a túlélésért vívott küzdelemre kényszerül. több»

#39385

animáció

A Néhány szó nyolc perces színes, digitális ’kréta’ animációs film Fehér Béla ’mezitlábas’ novellája alapján készült Csáki László rendezésében. (filmhét) több»

#39386

dokumentum

Az 1910-es évek derekán a Janovics Jenő színházigazgató által vezetett kolozsvári filmgyár közel hetven filmet mutatott be a legismertebb magyar színészek és a legjobb rendezők,... több»

Rendező: Zágoni Bálint

#39387

dokumentum | rövidfilm

A rövidfilm egy fáradhatatlan vállalkozót mutat be, aki megváltoztatta egy addig elhanyagolt üdülőváros arculatát. több»

Rendező: Jessica Congdon

Szereplők: Crista Luedtke

#39388

NA Galamsey  (2017)

dráma | rövidfilm

A rövidfilm illegálisan dolgozó afrikai aranybányászokat mutat be. több»

Fenségesen élni - Ferencz István építőművész
#39389

életrajzi

A portréfilmben megismerhetjük Ferencz István vízhez, természethez fűződő, életre szóló kapcsolatának jelentőségét és az épített környezeti értékek iránti mély tisztelettel... több»

Rendező: Bonta Zoltán

#39390

NA The Sandman  (2018)

horror

Nathan egy fiatal diák, aki nem tud szabadulni gyermekkori traumájától, melyet a Sandmannek nevezett sorozatgyilkossal való, kis híján végzetes találkozása eredményezett. Nathan... több»

Rendező: Dario Argento

Szereplők: Iggy Pop

El paisaje está vacío y el vacío es paisaje
#39391

rövidfilm

A rövidfilmben a természeti látképek összekapcsolódnak az andoki kultúra misztikus aspektusaival. több»

Rendező: Carla Andrade

Vad India: A dzsungel királyai
#39392

dokumentum

India egy lenyűgözően sokszínű ország, ahol a Föld lakosságának mintegy ötöde tömörül. És ahol annyi a különleges és csodálatos állatfaj, mint kevés másik helyen a világon. több»

Tudós kutyák: Az X faktor
#39393

dokumentum

A kutyák ma már nem kizárólag szánt húznak, házat őriznek vagy nyájakat terelnek, az egészségügyben is lehet rájuk számítani: többek közt fel tudják ismerni a rákos betegeket,... több»

On Her Majesty's Secret Service
#39394

A legendás 007-es ügynök folytatja a vadászatot a Spectre feje után. Ezóttal a Svájci havasokba vezetik a nyomok, ahol felmerül benne a nyugdíja vonulás lehetősége... több»

#39395

NA Retro Hero  (2017)

dráma | vígjáték

Egy jó versenyszellemmel megáldott gamer lány arra kényszerül, hogy barátaival és barátokból ellenségé vált ellenfelekkel vetélkedjen. A kihívások során pedig eszébe jut... több»

A világ legokosabb madarai
#39396

dokumentum

A világ legokosabb madarai című dokumentumfilm a madarak különleges képességeit gyűjti egy csokorba. Bemutatásra kerül, hogy a papagájok miféle bonyolult tesztek megoldására is... több»

Csodálatos tudomány: Valószínűség
#39397

dokumentum

David Spiegelhalter professzor megkísérli meghatározni, hogy mi is az a szerencse, és hogyan működik a való életben, miközben feltárja a valószínűségszámítás rejtélyeit. A... több»

Gigantic
#39398

NA Gigantic  (2018)

animáció | családi | fantasy | kaland | musical | vígjáték

A Gigantic kutatói egy tizenéves kalandort követnek, amikor felfedezik a felhőkben elrejtett óriások világát, miközben találkoznak Inával, egy 60 láb magas tíz éves kislánnyal, aki... több»

#39399

dráma | horror | thriller

A film története szerint egy kegyetlen gengsztert, aki apjának gonosz szellem kísért, elárulják. ,A férfi kegyetlen bosszúhadjáratra indul, ám ezen a pokoli úton a járulékos... több»

#39400

akció | kaland | misztikus

A film története szerint egy fiatal smaragdbányásznak sikerül elmenekülni egy hatalmas drágakővel. A szökés során bejárja Kolumbia vadregényes tájait, nyomában az üldőzőivel. több»