Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2011-ig

Saját filmes lista készítése
#39581

akció | dráma | sci-fi

A trilógia első része Mark és Kim csodálatos kalandjainak kezdetét dolgozza fel. több»

Kegyetlen vidék
#39582

dráma | krimi

A távoli Lappföldön az egykori rendőr megtudja, hogy a házasságon kívüli fiát kiengedték a börtönből, és most a környéket terrorizálja. A fiú rájött a családi titokra, és... több»

Dubaj, az olajban született oázis
#39583

dokumentum

Dubaj a legek városa, bolygónk legdinamikusabban növekvő települése. Kevés olyan ember él a Földön, akinek ne lenne róla markáns véleménye. Egyesek csodálják monumentális... több»

#39584

NA Gyilkoló  (2021)

(4)

akció | rövidfilm | sci-fi

Egy űrkutatási központ kamerája rejtélyes okokból elromlik. Leon, az egyik alkalmazott keresni kezdi a kamerát, hogy megjavítsa. Hamarosan kiderül, hogy egy űrlény tette azt tönkre. több»

#39585

dokumentum

A dokumentumfilm két fiatalt mutat be, akiknek sikerült kitörni az egyik legkeményebb Puerto Ricó-i gettóból. több»

#39586

NA Steps  (2017)

dráma | rövidfilm

Történet a szerelemről és a magányról, a családi kötelékekről és a felelősségről, a reményről és annak illuzórikusságáról.

Rendező: Ilya Sherstobitov

#39587

NA More  (2017)

dráma | horror | rövidfilm

Sötéten szürreális mese, amelyben egy nő megpróbálja kielégíteni az éhségét. több»

The Bialik Button Project
#39588

dokumentum

Egy melbourne-i főiskolán tíz év alatt másfél millió gombot gyűjtöttek össze, hogy megemlékezzenek a holokausztban elhunyt gyerekekről. több»

Rendező: Carol Gordon

#39589

dokumentum

Antall Józsefnek zaklatott és gyorsan változó bel- és külpolitikai viszonyok között kellett levezényelnie a rendszerváltoztatást, kialakítani egy új politikai kultúrát, irányítani... több»

Rendező: Dér András

#39590

dokumentum

A XX. században az erdélyi magyar arisztokrácia ősi törzse recsegve rendült meg. Az I. világháború után, mikor Erdélyt Romániához csatolták a legtöbben Magyarországra menekültek.... több»

Rendező: Szederkényi Olga

#39591

NA Listen  (2016)

dokumentum

A dokumentumfilm arra a kérdésre keresi a választ, vajon csak az minősíthető-e zenének, amit hallunk. Az alkotásból a siket japánok által alkotott "zenét" is megismerhetjük, melyet... több»

OzoneUtazás: Hosszúhétvégék
#39592

dokumentum

OzoneUtazás extra- Bárány Róbert rendkívüli kalandozásra hívja most önöket. Három úti célt keresett fel, három napban, amik kétségtelenül nem a legtipikusabb hosszúhétvégés... több»

A vizek fura lakói
#39593

dokumentum

A bolygónk tengerbiológiai szempontból egyik legváltozatosabb területén található varázslatos vízalatti világban egy látványos kis állatkákból álló közösség bújik meg,... több»

Bán Ferenc Túl a vízen… - Portré Bán Ferenc építészről
#39594

életrajzi

A természeti formákkal, történeti stílusokkal és a városi építészet hatásaival kísérletező alkotó nyitott, de letisztult sajátos stílust teremtve reagál a társadalmi,... több»

Rendező: Szomjas György

A reformáció: Európa szent háborúja
#39595

Ez a provokatív és lebilincselő dokumentumfilm azoknak a nőknek és férfiaknak állít emléket, akik szembe mertek szállni a kereszténység legnagyobb hatalmú intézményével, a római... több»

A Wupper – Németország vad folyója
#39596

dokumentum

A Wupper Németország egyik legcsapadékosabb vidékén, Dél-Vesztfáliában található. A filmben az alkotók bemutatják 116 kilométer hosszú folyó útját a forrástól a... több»

Szeret, vagy nem szeret?
#39597

valóságshow

Három pár életén keresztül próbáljuk megérteni, hogy mi történik, amikor a kapcsolatukban egy-egy nagyobb lépést tesznek meg – például összeköltöznek. Kifejezetten számunkra... több»

Nyilas Misi egy napja
#39598

dokumentum

Magyarország keleti szegletében, Debrecen központjában áll hazánk legnagyobb református temploma, a Nagytemplom. A város jelképének számító épület mögött található a közel fél... több»

Rendező: Cséke Zsolt

#39599

NA Warning  (2021)

sci-fi | thriller

A nem túl távoli jövőben az emberiség mindennapjait egy az élet minden területére kiterjedő csúcstechnológia szabályozza. Egy globális vihar azonban hatalmas károkat okoz az... több»

#39600

NA Black Wings  (2012)

dokumentum | életrajzi | történelmi

A dokumentumfilm a második világháború alatt hősiesen helyt álló pilótákkal foglalkozik, akik amellett, hogy hazafiasságból repültek, magáért a repülésért, a... több»