Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
#39601

vígjáték

Matto, a tengerbiológus Brazíliába megy, remélve, hogy delfinekkel foglalkozhat, amelyek szerinte a föld legintelligensebb teremtményei. Úgy gondolja, hogy az emberiség sokat köszönhet... több»

Európa véres meséi
#39602

dokumentum

A nézők körében átütő sikert aratott A Tower véres meséi után Dr. Suzannah Lipscomb történész és Joe Crowley újságíró újabb sorozattal jelentkezik. A téma hasonló - a... több»

#39603

NA Squat  (2017)

vígjáték

Bob és Susna maguk mögött hagyják nagyvárosi életüket, vidékre költöznek. Csakhamar kiderül, hogy a helyiek távolról sem olyan békések, mint az gondolták volna. több»

11
#39604

NA 11  (2013)

dráma

Táncelőadás. több»

Álom és szereIem: Inga Lindström: Rejtély a Gripsholm kastélyban
#39605

romantikus

A festői Sörmlandban Helena egy balettiskolát vezet a Gripsholm-kastélyban. Lánya, Leonie konyhafőnök a Gunnar Hansen vezette Kastélyszálló éttermében. Helena Gunnarral akar... több»

#39606

rövidfilm | thriller

Egy házaspár kapcsolata úgy tűnik a végéhez érkezett. Miközben a válásról beszélnek és igyekeznek megfelelően lezárni kettejük közös múltját, évekkel korábban átélt... több»

#39607

vígjáték

Karel Venter szeret meztelenül szaladgálni a meccseken, és élvezi a média figyelmét is. Az egyik ilyen meztelenkedése balul sül el, ám beleszeret a segítségére siető mentőtisztbe.... több»

Rendező: Meg Rickards

Szereplők: Francois Jacobs

#39608

NA Rapture  (2017)

dráma

Netflix

Pastor Paul istenfélő ember és tiszteletben álló családfő, ám egy napon megtamádják az otthonukat. 21 éves lánya, Diara az R&B szexikonjává válik, másik lánya, Angel viszont... több»

Filmportré: Gyulai Líviusz - Vonalak mágusa
#39609

életrajzi

Gyulai Líviusz szárnyaló képzeletével, ritka mesterségbeli tudásával alkotott műveit lényéhez hasonlóan jóra való humor, bölcs irónia és az emberek iránt érzett megbocsátó... több»

Rendező: Tomcsányi Vilmos

Remake
#39610

NA Remake  (2018)

animáció

A gyártó KGB Stúdió új animációjában egy teljes emberi életet mutat be pár percbe sűrítve.  A főszereplő életvonala teljes ívet zár be, a születéstől az öregkorig, halálig... több»

Rendező: Klingl Béla

#39611

dokumentum

Kun Árpád évek óta takarítóként és ápolóként dolgozik Norvégiában. A filmben az író szót ejt a Boldog Északról és készülő regényéről is ("Nagyon nem volt egyszerű... több»

Rendező: Surányi Z. András

Szereplők: Parászka Boróka

#39612

dokumentum

„A legvidámabb barakk” Varga Noémi filmje, amellyel a londoni Royal College of Art mozgókép szakán diplomázott. A film egy családi történeten keresztül dolgozza fel a szocialista... több»

Rendező: Varga Noémi

Kacsamesék: Woo-oo!
#39613

animáció

Donald kacsa Dagobert McCsip külvilágtól elzárt villájába viszi Tikit, Nikit és Vikit, ahol családi titkokra derül fény és s több»

#39614

NA Blue Caveman  (2020)

(1)

fantasy | horror | sci-fi | vígjáték

Egy aszociális emberekből álló művészcsalád megpróbálja kideríteni, hogy közük van-e egy városi legendához.

A Szaturnusz titkai
#39615

dokumentum

A NASA Cassini űrszondája kilövésének évfordulója alkalmából készült dokumentumfilm infravörös kamerával készült felvételek segítségével tárja fel a Szaturnusz holdjainak... több»

Brunch Queen
#39616

dokumentum | rövidfilm

Rövid dokumentumfilm egy musical készítéséről.

Mária Terézia - Európa anyósa
#39617

dokumentum

Mária Terézia három fronton is helytállt: uralkodóként, anyaként és feleségként. Remek párost alkotott férjével, Lotaringiai Ferenc Istvánnal, aki nem a politika, hanem a pénzügyek... több»

Rendező: Monika Czernin

Hüllők: szörnyek a múltból
#39618

dokumentum

A hüllők afféle pikkelyes, ősi jegyeket magukon viselő szörnyetegek egy letűnt korból – melyeket minél behatóbban vizsgálnak, annál rendkívülibbnek tűnnek a tudósok számára... több»

#39619

NA Plot  (2017)

thriller

A választások napján négy fiatal gyakornok olyan titokra bukkan, amely egymagában megváltoztathajta a kongresszusi választások végkimenetelét.  több»

A Szilmarilok
#39620

kaland

Sok évvel a Hobbit és a Gyűrűk ura cselekményei előtt járunk, amikor istenek és sárkányok éltek Középföldén. több»

Rendező: Max Mead