Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#50281

dokumentum

A film amerikai zöldsapkások és az általuk kiképzett afgán tisztek bensőséges kapcsolatán keresztül meséli el a 20 éves afganisztáni háború utolsó hónapjainak történetét.

Rendező: Matthew Heineman

#50282

thriller

Egy férfi egy repülőgépen utazik, amikor az otthoni biztonsági rendszeren át észreveszi, hogy a lányát megfigyelik. több»

#50284

dráma | krimi | vígjáték

A békakirályfi – Egy mai mese
#50285

romantikus

Isabelle Herzog elveszíti az aranyláncát. Jimi Springer, az akvárium tisztítója megtalálja a kincset. Cserébe szerződést köt Isabelle-lel, négy hét alatt a lány bevezeti a gazdagok... több»

#50288

NA Tiny Cinema  (2022)

vígjáték

Egy titokzatos idegen látszólag egymáshoz nem kapcsolódó idegenek fordulatos történetét meséli el, akiket túlvilági események sorozata ér, és akiknek az élete hihetetlen módon... több»

#50289

dráma

Az 1987-es Oaklandben, Kaliforniában játszódó négy, egymással összefüggő történet a zene, a filmek, az emberek, a helyek és az emlékek szeretetéről szól a megismerhető... több»

#50291

dokumentum

Netflix

A dokumentumfilm bemutatja a Cape Town-i vízhiány okait és következményeit, illetve a kormány lépéseit, hogy javítsanak a helyzeten. több»

#50292

krimi

Dinard, a francia üdülőhely egy brit filmfesztiválra készül, amikor egy rendező holttestét találják meg a vízben. A férfi egy hajótörés áldozata lett, amelyben a nővére is... több»

Natura − Fűben-fában orvosság
#50294

dokumentum

A film alkotói Japántól az Egyesült Államokig, Németországtól Svédországon át Kanadáig felkeresték a legrangosabb egyetemek (Stanford, University of British Columbia stb.) kutatóit... több»

Rendező: Bernard Guerrini

#50295

dráma

Macarena szerény családban nőtt fel. Szülei úgy döntöttek, hogy ötéves korában kivándorolnak az Egyesült Államokba. Az akaratos Macarenának nehéz kamaszkora volt, de egy váratlan... több»

#50297

romantikus

Amikor Tess egy almáskertet örököl egy féltestvérével együtt, akivel sosem találkozott, végre kideríti, miért hagyta el a családja, és végre lehetőséget kap arra, hogy megértse... több»