Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#50321

dráma

Adam, egy 14 éves fiú keresztülutazik az országon, hogy találkozzon egy sor olyan férfival, akik közül valamelyik az apja lehet, miután talál egy levelet egy név- és címlistával. több»

#50322

horror

Spanyolország, az 1980-as évek vége. Az újonc Sara megpróbál beilleszkedni a többi tinédzser közé egy Tarragona tartománybeli kisvárosban. Egyik este legjobb barátnőjével elmennek... több»

#50323

dokumentum

TV-ben (Viasat Nature, csütörtök 01:33)

Az eredeti vad prériknek csak kis részei maradtak meg, de Észak-Amerika ezen tájain egyedülálló állatok élnek. Ahhoz, hogy a vadon élő állatok utolsó darabkái is életben maradjanak,... több»

#50324

dokumentum

A Ford T-modell forradalmasította az autózást a huszadik század első évtizedeiben. Olcsó, megbízható és könnyen kezelhető gépkocsi volt, amiből 17 millió darabot adtak el az évek... több»

Rendező: Mátyássy Áron

#50325

dokumentum

A vadállatok rendkívüli alkalmazkodóképességét példázza ez a nyolc éven át forgatott dokumentumfilm. Az elefántok szaporulatának kiegyensúlyozásaként zsákmányállattá váltak, s... több»

#50328

NA Breath  (2022)

dráma

Lara Winslet geológusként egy vulkanikus eredetű hegy feltérképezésén dolgozik. A nő egy nap úgy dönt, hogy tovább marad a helyszínen, ám az egyedüllét nem biztonságos.

Rendező: John Real

Szereplők: James Cosmo, Rachel Daigh, Neb Chupin

#50331

dokumentum

Sikeres talkshow-jának hirtelen törlése után a kamerák követik Wendy Williams kísérletét a karrierje újraindítására, miközben egészségügyi és egyéb személyes problémákkal... több»

Szereplők: Wendy Williams

#50333

NA DarkGame  (2024)

horror | thriller

Egy elszánt nyomozó versenyt fut az idővel, hogy megállítsa a dark weben, az internet sötét bugyraiban zajló perverz vetélkedőt, ahol a foglyoknak az életükért kell versenyezniük. több»

#50336

NA Kim  (2022)

dokumentum

Kim Corbisier Budapest titokzatos alakja volt. Kapronczai Erika rendező tíz évvel ezelőtt találkozott vele először, akkor egy rövidfilmet akart forgatni vele. Rögtön... több»

Rendező: Kapronczai Erika

Szereplők: Kim Corbisier

#50339

akció

Rendező: Puri Jagannath

Szereplők: Ram Pothineni