Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#50341

dokumentum

A National Geographic kutatója, Enric Sala élete egyik legnehezebb feladatára vállalkozik: nemzetközi expedíciót vezet a messzi északon, a Jeges-tenger közepén fekvő Ferenc... több»

Szereplők: Salvatore Vecchio

#50342

rövidfilm | vígjáték

Paul apává válik, de sosem ismerte a sajátját. Amikor az anyja elmondja neki az igazságot, úgy dönt, találkozik szupersztár édesapjával. több»

Hungarikumok – Minden ami magyar
#50343

dokumentum

Hungarikum. Minden, ami magyar. A kétezres évek eleje óta folyamatosan bővülő tárháza van a nemzeti értékeinknek, a magyarság csúcsteljesítményeinek. Ma már ott tartunk, hogy több,... több»

Rendező: Kazi Antal

Az utolsó éden: Guyana
#50345

dokumentum

Guyana őserdejeit veszély fenyegeti. Csatlakozzon a vadvilági életet filmre vivő biológushoz, Dan O'Neillhez expedícióján, és ismerje meg az elképesztő vadvilágot, mielőtt még túl... több»

Az élet temploma − tájgazdálkodás, ártéri gazdálkodás, öntözéses gazdálkodás
#50346

dokumentum

"Még ha száz esztendeig is fog tartani a trianoni gonoszság, még akkor is csak Magyarországnak fogjuk nevezni a Kárpátok koszorújában azt a területet, amely ezer esztendeig a mienk volt,... több»

Rendező: Tölgyesi Ágnes

Álmodozás és összefonódás
#50347

Az "Álmodozás és összefonódás" című szerb filmetűd két művészeti ág eredményeként jött létre. A képzőművészet - azon belül az iparművészet -, és a zongora. Tizennégy... több»

#50348

vígjáték

Netflix

Egy idegösszeomlás után Walter a várost vidékre cseréli. A nyugodt élethez fűzött reményei azonban szertefoszlanak, amint találkozik új szomszédaival. több»

#50349

NA Térj haza!  (2019)

dokumentum | rövidfilm

Duan Chang-wen 1949-ben hagyta el szülővárosát, a kínai Szecsuánt, és követte a Kínai Köztársaság kormányát Tajvanra. Duan Tsai Tsai-csiung, egy fiatal tajvani nő, szorgalmasan... több»

Rendező: Pei-yao Duan

#50350

dráma | sportfilm

Az ígéretes fiatal bokszoló attól fél, hogy megismétli apja hibáit, elmenekül a kommunista Lengyelországból, hogy megvalósítsa álmát, és a történelem legnagyobb bokszolójává... több»

#50351

dráma | romantikus

Gwen virágkötő egy virág-nagykereskedőnél, és a szimpatikus főnöke, Joey ugyancsak hevesen udvarolgat neki, amit a fiatal nő cseppet sem tart kellemetlennek, sőt! Gwen kapcsolata az... több»

Rendező: Nina Vukovic

#50352

dokumentum

A Yukon kanadai részén, a sarkkör mentén könyörtelen környezetben próbálnak megélni a grizzlymedvék, és kétségbeesetten próbálnak elegendő súlyt felszedni ahhoz, hogy túléljék... több»

#50353

NA Hajszálrepedés  (2022)

(1)

dráma

Egy fiatal lány ráeszmél, hogy a párkapcsolat, amelyben mostanáig élt, egyre toxikusabb a számára.

Új közjáték – Másokért való emberek
#50355

kísérleti film

Erich Fromm: Az önmagáért való ember című írásának egy részletéből készített kísérleti kisjátékfilmet Andella Mirtill rendező. több»

Scorpion
#50356

NA Scorpion  (2023)

dráma

Rendező: Claudiu Oprea

Szereplők: Oltin Hurezeanu

Otthon, otthon
#50357

dokumentum

Egy évek óta Budapesten élő csángó lány rendhagyó zarándok útja Gyimesközéploktól Csíksomlyóig, számos kitérővel, kérdés felvetéssel. Renáta büszkén vállalja gyimesi... több»

Rendező: Anikó Mária Nagy

#50358

dokumentum

A film amerikai zöldsapkások és az általuk kiképzett afgán tisztek bensőséges kapcsolatán keresztül meséli el a 20 éves afganisztáni háború utolsó hónapjainak történetét.

Rendező: Matthew Heineman

#50360

thriller

Egy férfi egy repülőgépen utazik, amikor az otthoni biztonsági rendszeren át észreveszi, hogy a lányát megfigyelik. több»