Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
Subterfuge
#50383

NA Subterfuge  (2023)

sci-fi | thriller

#50384

NA Az öreg  (2012)

dokumentum

Bogdán Pál vizsgafilmjének tárgya a méltán elismert Hollósy Simon, aki alkotásaival és a nagybányai iskola megalapítójaként előremozdította a XIX. századi magyar festőművészetet. több»

#50386

A világhírű Cake Boss sorozat főszereplője és alkotója, Buddy Valastro súlyos sérülést szenvedett, ami nagy veszélybe sodorta cukrász karrierjét. Most megfigyelhetjük, hogyan él a... több»

Szereplők: Buddy Valastro

#50387

dráma | kaland | thriller

Netflix

A véletlen összehoz hat embert, akik egy olajszennyezés által elpusztított városból menekülnek egy titokzatos hajóra – nem is sejtve, hogy milyen veszélyek várnak rájuk. több»

Rejtélyes gyilkosság Kentuckyban − Anthony Gray tárgyalása
#50389

2007-ben James és Vivian Grayt agyonlőtték otthonukban. Egyetlen fiukat, Anthonyt bíróság elé állítják a szörnyű bűncselekmény elkövetése miatt. több»

#50390

NA Fair Play  (2022)

dokumentum

Három családot követünk nyomon életstílusuk egyensúlyának megteremtésében. Olyan problémákkal küzdenek, amelyek párok és családok millióit érintik országszerte, sőt világszerte. több»

Rendező: Jennifer Siebel

Szereplők: Melinda Gates, Katie Porter

#50391

dráma | romantikus | vígjáték

Jacquie Liddle és férje, Tyler gyermekük érkezésére készülődnek. Mindeközben Jacquie testvére, Treena azon gondolkodik, hogy örökbefogadnak egy gyermeket férjével. A család gyorsan... több»

The Home
#50394

NA The Home  (2024)

horror | thriller

Max rájön, hogy az idősek otthonának lakói és gondozói, ahol dolgozni kezdett, baljós titkokat rejtegetnek. több»

#50395

NA Lockdown  (2021)

thriller

Egy világméretű járvány közepette egy színésznek, aki videós meghallgatáson vesz részt, tesztek sorozatán kell átesnie annak érdekében, hogy életben tartsa a körülötte élőket.

#50397

dráma | krimi | thriller

Az 1984-es Los Angeles-i olimpia idején játszódó thriller a háttérben a város nyugati negyedeinek punk- és gördeszkás kultúráját is megjeleníti. több»

#50398

kaland | vígjáték

Egy kétbalkezes zsarupáros feje fölött összecsapnak a hullámok, amikor egy eltűnt kabalakecske után nyomoznak.

Minden, amit tudni kell az otthoni edzésről
#50400

dokumentum

Most, hogy a COVID-19 miatt az otthonokból edzőterem lett, itt az ideje, hogy kiderüljenek a tények az otthoni edzésről. Szakértők, kísérletek és a legmodernebb technológia... több»