Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#50421

dokumentum

Egy évvel ezelőtt Peking megdöbbentette a világot, amikor lezárta Vuhan tartományt járványos megbetegedésre hivatkozva. Heteken át a kínai tisztviselők azt állították, hogy képesek... több»

#50422

dráma | sportfilm

1978-ban Anatolij Karpovnak, a fiatal, ambiciózus szovjet sakkbajnoknak meg kell védenie címét a korábban nyugatra disszidált Viktor Korcsnojjel szemben. Meccsük a sakktörténelem... több»

#50426

dokumentum

Merüljünk le az óceán mélyére, ismerjük meg közelebbről a világ egyik legveszélyesebb ragadozóját, és fedezzük fel titkos életét. több»

#50427

dráma

A "Mikor lesz végre újra olyan, mint régen volt" Joachim Meyerhoff azonos című bestsellerének filmadaptációja, amely egy gyermek- és ifjúságpszichiátriai klinika igazgatójának... több»

Az állatkert kölykei: Óriásbébi születik
#50428

dokumentum

Amikor egy állatkert leghatalmasabb termetű lakóinál szaporulat ígérkezik, a gondozók és az orvosok éjjel-nappal készültségben vannak. Az epizódban egy nőstény zsiráfot már csak... több»

Lost in DC
#50429

NA Lost in DC  (2022)

dráma

Egy sikeres pakisztáni férfi Washingtonba látogat, ahol összefut egy barátjával a gimnáziumból. A következő három napon örökre megváltoztatják egymást. több»

Rendező: Babar Ahmed

Szereplők: Aizzah Fatima

#50430

NA Lullaby  (2024)

thriller

Rendező: T.K. McKamy

#50431

„A Tánc–Ünnep egy korokon átívelő összművészeti előadás, amely az ötvenes évektől napjainkig mutatja be a legendás együttes művészetét a szegedi Dóm téren. A Tánc–Ünnep... több»

#50432

családi | kaland

Egy kíváncsi kislánynak és apjának kell megfejtenie az Echoville kastély titkait, ahol a világ legaranyosabb szellemét, Ghostert tartották fogva 50 éven át. több»

#50434

dokumentum

Pilinszky János életének és munkásságának szentelt dokumentumfilm-sorozat negyedik része. több»

Rendező: Mispál Attila

Tempo Madaras – Egy karmester útja
#50436

dokumentum

Madaras Gergely korunk egyik legsikeresebb fiatal karmestere. Nemzetközi karrierje a Besançoni Karmesterversennyel indult, azóta pedig a világ vezető zenekarait vezényli. 2019-ben kezdte meg... több»

#50439

dokumentum

A dokumentumfilm azzal a kérdéssel játszik el, hogy mi lett volna, ha a második világháború a németek győzelmével zárul. Vajon milyen világ köszöntött volna ránk? Milyen világban... több»