Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
Volt egyszer egy regényhős, akit P. Howardnak hívtak
#50443

dokumentum

A Duna Televízió közreműködésével készült el Varsányi Ferenc rendező filmje, amely a népszerű ponyvaíró, Rejtő Jenő életének legendáriuma. A film műfaja, amely az író... több»

Hazatérés
#50444

NA Hazatérés  (2017)

dokumentum

Sinka István költő a népi írók mozgalmának kiemelkedő személyisége rendkívüli szegénységből küzdötte fel magát és tett szert műveltségre. Sorstársairól, a... több»

Rendező: Szalkai Zoltán

Abu Simbel: A Nílus óriásai
#50446

dokumentum

TV-ben (Viasat History, csütörtök 01:33)

II. Ramszesz kezdte el a fáraónak és feleségének, Nofertarinak szentelt két templom építését; hogyan szervezték és kezelték a projektet az egyiptomiak a Nílus deltától 1500... több»

#50447

dokumentum

Az anyatermészet nemigen szolgál rá a nevére: könyörtelenül végez a gyengékkel és nem életrevalókkal, s a legnagyobb veszélyben épp azok vannak, akik csak most kezdik földi... több»

Grace Millane meggyilkolása – árulkodó mozdulatok
#50450

dokumentum

Egy testbeszéd-elemző, egy nyelvész és egy törvényszéki pszichológus vizsgálja a brit turista, Grace Millane meggyilkolásának első számú gyanúsítottját. több»

#50451

NA Maharani  (2023)

dráma | vígjáték

#50454

NA Az öreg  (2012)

dokumentum

Bogdán Pál vizsgafilmjének tárgya a méltán elismert Hollósy Simon, aki alkotásaival és a nagybányai iskola megalapítójaként előremozdította a XIX. századi magyar festőművészetet. több»

#50456

A világhírű Cake Boss sorozat főszereplője és alkotója, Buddy Valastro súlyos sérülést szenvedett, ami nagy veszélybe sodorta cukrász karrierjét. Most megfigyelhetjük, hogyan él a... több»

Szereplők: Buddy Valastro

Rejtélyes gyilkosság Kentuckyban − Anthony Gray tárgyalása
#50458

2007-ben James és Vivian Grayt agyonlőtték otthonukban. Egyetlen fiukat, Anthonyt bíróság elé állítják a szörnyű bűncselekmény elkövetése miatt. több»

#50459

dráma

A hatvanas éveiben járó France egyedül él középosztálybeli lakásában, Párizs keleti részén. Amikor a rádióban hall egy egyesületről, amely hajléktalan menekültek és befogadóik... több»

#50460

NA Fair Play  (2022)

dokumentum

Három családot követünk nyomon életstílusuk egyensúlyának megteremtésében. Olyan problémákkal küzdenek, amelyek párok és családok millióit érintik országszerte, sőt világszerte. több»

Rendező: Jennifer Siebel

Szereplők: Melinda Gates, Katie Porter