Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
Sherlock & Daughter
#50361

dráma | misztikus | thriller

A rejtélyes thrillerben Sherlock Holmes kikerül a komfortzónájából, és rejtélyes módon képtelen egy baljós ügyet felderíteni anélkül, hogy kockáztatná legközelebbi barátai... több»

#50362

Az érzelmek és a testiség megragadása egy élményszerű és nem lineárisan építkező, narratív elbeszélésben. több»

#50364

NA Run  (2024)

dráma

JB egy küszködő író, aki azért harcol, hogy megbüntesse a testét, és elmeneküljön egy mérgező kapcsolat emlékei elől. Csak amikor egy autóban élő férfi kihívja őt, törik... több»

#50365

A modern magyar képzőművészet egyik legérdekesebb alakjának munkásságát így jellemzi Wehner Tibor művészettörténész: „Életművének sarokpontja, legfontosabb problematikája a... több»

Rendező: Kroó András

#50366

thriller

#50367

NA Pedralta  (2021)

dráma | fantasy | thriller

Az árva Elizabeth rájön, hogy létezik egy párhuzamos világ, amelyben a meghalt emberek élnek. A lány csöppet sem veszélytelen utazásra indul, hogy abban a világban megtalálhassa... több»

Mihail Bulgakov: Boldogság
#50368

játékfilm

A Bulgakov klasszikusa által inspirált magyar játékfilm főbb szerepeiben Esztergályos Cecília, Garas Dezső, Hámori Ildikó, Haumann Péter, Koltai Róbert és Kozák László. több»

#50369

romantikus

Egy útfelújítás miatt le kell zárni egy városka boltjait, viszont a polgármester szeretne egy nagy vásárt tartani, hogy segítse a tulajdonosokat. Azonban meg kell győznie Darcyt, hogy a... több»

Karma Sutra
#50371

NA Karma Sutra  (2021)

thriller

Rendező: Eva Geronimo

Szereplők: Ryan Higley

#50372

vígjáték

Jesus Sepulveda új fellépése keretén belül megosztja velünk fergeteges és átérezhető latin-amerikai neveltetésének körülményeit. több»

Szereplők: Jesus Sepulveda

#50374

családi | fantasy | vígjáték

Karaba, a megjavult tolvaj, kislánya, Anička és Jakub, a kétbalkezes herceg kalandjai tovább folytatódnak. több»

Welcome to Valentine
#50375

romantikus

Olivia egyszerre vesztette el a barátját és a munkáját, és vissza akar térni szülővárosába, Nebraskába, de útközben találkozik George-dzsal, akivel elakadnak az úton, együtt... több»

#50377

NA Comala  (2021)

dokumentum

Egy fiatal férfi útját ismerhetjük meg, amely során célul tűzte ki, hogy újra összehozza egykor szétesett családját, és hogy megismerje apja történetét.

A táncanyanyelv mestere_ portréfilm Timár Sándorról - MMA portré
#50378

életrajzi

Tímár Sándor, a nemzet művésze, Bartók Béla és Kodály Zoltán nyomán mind művészeti, mind pedagógiai életművében táncanyanyelvként tanította és színpadi koreográfiát, s... több»

#50379

dráma | vígjáték

Egy idős hölgy, a család matriarchája szeretné újra egyesíteni a családját, mielőtt meghal. több»