Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#50321

dráma | rövidfilm

Artúr magányosan tengeti mindennapjait, képtelen megtalálni a helyét a társadalomban. Rövidesen azonban minden megváltzohat az életében egy váratlan találkozásnak köszönhetően. több»

#50322

dokumentum

Ez a varázslatos dokumentumfilm, amely teljes egészében a hóban játszódik, olyan állatos történeteket mutat be, amelyek megolvasztják a nézők szívét. Egy vemhes jegesmedve barlangot... több»

A Rhône – A svájci Alpoktól a Camargue-ig
#50323

dokumentum

Svájcban ered, majd közel 550 kilométeren keresztül szeli át Franciaországot, mielőtt elérné a Földközi-tengert. Ez a Rhône. Nincs még egy olyan európai folyó, amely ilyen sokat... több»

Rendező: Rolf Lambert

Savage 7
#50325

NA Savage 7  (2023)

sci-fi

Rendező: Leo Fong

Szereplők: Gary Wasniewski

Abandoned
#50326

NA Abandoned  (2022)

horror

A fiatal pár egy távoli tanyára költözik újszülött gyermekével. A nő szülés utáni depresszióban szenved, emellett kénytelen szembesülni néhány sötét titokkal is. több»

Imák, apokrif mámorok
#50327

dokumentum

Erdélyi Zsuzsa archaikus imádság gyűjtése. Erdélyi Zsuzsanna néprajzkutató gyermekkorában sokszor hallotta édesanyjától a következő mondatokat: „Nem azért vagy fiam a világon,... több»

Rendező: Halmy György

Csapda
#50328

NA Csapda  (2020)

életrajzi

A tragikusan személyes történet valódi eseményeken alapul a múlt század ötvenes éveiből. Šárka Maixnerová „Jiřina Štěpničková, szinésznő csapdában“ c. könyve alapján... több»

#50329

NA June  (2024)

dokumentum

A dokumentumfilmben eddig soha nem látott felvételek mutatják be Carter Cash rendkívüli életét és ikonikus szórakoztatóipari karrierjét, valamint a vele, családjával, rajongóival és... több»

Lenyűgőző otthonok
#50332

dokumentum

TV-ben (Spektrum Home, csütörtök 01:33)

Dermot Bannon, Írország legismertebb építésze megmutatja nekünk a világ legelképesztőbb otthonait. Az epizódok főszereplői néha maguk az otthonok, néha pedig a mögöttük álló... több»

Székely fonó
#50333

zenés

A háziasszony kérője búcsút vesz kedvesétől, azonnal el kell hagynia, mert üldözik a csendőrök. A háziasszony magára marad, keserű bánat gyötri szívét. Földijei, a kis székely... több»

#50334

dokumentum

Ki volt Juhász Ferenc, aki sajátos szóteremtésével megújította a magyar irodalmi nyelvet? Ki volt a költő, aki történelmi korszakokon át mindig megőrizte saját hitét az írásban,... több»

#50337

dokumentum

Christoph Wanner dokumentumfilmje az oroszországi Pyatak börtönszigeten élő fegyencek mindennapjairól. A kolostorból lett fegyintézet falai közt veszélyes bűnözők, gyilkosok és... több»