Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
Szenes Iván Szilveszter 2023
#50321

zenés

Szenes Iván slágereit az egész ország kívülről fújja, az évről-évre megrendezett emlékkoncerteken pedig megtelik a Szenes Iván tér a rajongókkal. Két részes szilveszteri... több»

#50322

dokumentum

1588-ban a korabeli világ két legnagyobb hatalma, Spanyolország és Anglia csapott össze a La Manche csatorna tengerszorosában. Az ütközet a spanyolok súlyos vereségével ért véget, a... több»

Hitet és reményt – MDF-segélyszállítmányok Erdélybe
#50324

dokumentum

A Magyar Demokrata Fórum 1989. decemberében nagyszabású segélyprogramot szervezett Erdélyben. A nemzeti szolidaritás jegyében a közelgő választásokra félretett kampánypénzeket is... több»

Rendező: Balogh László

#50325

romantikus

Beth hegedűművész, aki egy visszavonult country sztár lányát oktatja, hogy felkészítse a karácsonyi koncertre. Sean, az apa és Beth a zene erejének segítségével találnak egymásra. több»

#50327

A borzalom a dagályon lovagol ebben a szexi és felháborító történetben, amelyben a tudomány ámokfutása még a "Moreau"-nál is őrültebb.

Deadly Due Date
#50328

thriller

Miután újra felveszik a kapcsolatot egy várandós barátnőjükkel, egy pár élete káoszba torkollik, amikor a nő megígéri, hogy örökbefogadhatják a babáját. Viszont sejtelmük sincs,... több»

#50331

valóságshow

A sorozat 4. évadának legnagyobb durranásai. több»

#50332

NA Sakra  (2023)

akció | kaland

Amikor egy ismert harcművészt gyilkossággal vádolnak, válaszokat keres saját rejtélyes történetének kérdéseire, és próbálja megtalálni az elpusztításán ügyködő ismeretlen... több»

#50333

dráma

A hatvanas éveiben járó France egyedül él középosztálybeli lakásában, Párizs keleti részén. Amikor a rádióban hall egy egyesületről, amely hajléktalan menekültek és befogadóik... több»

Color Your Hurt
#50336

dráma

Egy fiatal meleg férfi életét és küzdelmeit követhetjük, aki a bibliai környezetben nő fel. több»

Rendező: Bella Thorne

Picture This
#50338

vígjáték

Pia szingliként és férfi nélkül a láthatáron legjobb barátjával, Jayjel egy sikertelen fotóstúdiót vezet Londonban. Nővére, Sonal férjhez menni készül, édesanyja, Laxmi pedig... több»

#50340

vígjáték

Drew Michael beszél problémáiról a kapcsolataiban, a szociális médiáról és a humorról mint terápiás eszközről. több»

Rendező: Drew Michael

Szereplők: Drew Michael