Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#50361

dokumentum

Arlberg - A csodás hegység, a rejtőzködő, megbúvó paradicsomi táj, a tiroli Vorarlberg árnyékában. Ausztria nyugati részén ez a hegycsoport jelzi a határt. Ha keletre tekintünk,... több»

Rendező: Heinz Leger

Szereplők: Otto Clemens

#50363

dokumentum

A finn oktatás magyar szemmel. Van egy ország, ahol a gyerek nem félelemmel, szorongással megy iskolába. Ahol a tanuló a tanárát a nevén szólítja és ahol úgy tartják, nem baj az, ha... több»

Rendező: Berecz Péter

#50365

horror | rövidfilm | thriller

Egy nő egyre furcsábbá váló szállítási csalásba keveredik.

#50366

akció | fantasy | sci-fi

Egy kutatócsoport a Bermuda-háromszögnél felfedezi Atlantisz elveszett városát, ám rövidesen azzal kénytelenek szembesülni, hogy az ott élők világuralomra törnek.

Ballistic
#50367

NA Ballistic  (2024)

thriller

Egy anya egy lőszergyártó cégnél dolgozik, de teljesen összetörik, amikor Afganisztánban szolgáló fiát megölik. A kétségbeesés átadja helyét a dühnek és a bosszúvágynak,... több»

Rendező: Chad Faust

Szereplők: Lena Headey, Amybeth McNulty

#50368

vígjáték

Új tanév kezdődik Ducobu számára ! A Saint Potache iskolában rendkívüli szavazáson választják meg a diákparlament elnökét. Ez egy őrült választási kampány kezdetét jelenti,... több»

#50369

dokumentum

A dokumentumfilm a holokauszttal kapcsolatos egyik társadalmi félreértés – mely szerint a zsidók passzívan, „mint bárányok a vágóhídra” mentek a halálba – szenvedélyes... több»

#50370

dráma

Egy megfáradt ingatlankereskedő úgy dönt, hogy mindent maga mögött hagy, hogy Dolly Parton imitátor lehessen. több»

#50372

családi | romantikus | vígjáték

A románc újra fellángol Peyton és legközelebbi barátai számára egy ünnepi témájú találkozó során, amelyet Peyton szülei úgy döntenek, hogy a családi tulajdonban lévő nyári... több»

#50373

dráma

Amikor egy kétes szándékú álarcos férfi elrabol egy drogfüggő punkénekest, az rendőrségi nyomozást és médiacirkuszt indít el. több»

#50375

dráma | vígjáték

Alli Blakeman, egy írónő története, aki szórakoztató műsorokat ír és rádöbben, hogy a mozi varázsa nem csak a vásznon történik, miután felfedezi egy klasszikus karácsonyi... több»

#50376

dráma | misztikus

À l'ombre des filles
#50378

dráma

Luc, a hatalmas elismerésnek örvendő énekesnő hajlandó énekórákat adni egy női börtönben. Hamarosan azonban meg kell küzdenie néhány temperamentumos elítélt különcködésével is.

#50380

NA Matriarch  (2021)

dráma

Christine egy éjszaka rájön, hogy a barátja, Brad alkohol- és drogproblémái tönkretették a családi életüket, ezért az egyetlen megoldás az marad a számára, ha a gyerekével együtt... több»