Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
Nem szabadott sírnunk
#50401

dokumentum

Lidia Maksymowicz történetét meséli el, akit háromévesen az auschwitz-birkenaui táborba küldtek. Az ő esetén keresztül az auschwitz-birkenaui táborban élő gyerekek életét mutatja... több»

#50402

thriller

Egy férfi egy repülőgépen utazik, amikor az otthoni biztonsági rendszeren át észreveszi, hogy a lányát megfigyelik. több»

#50403

dokumentum

Maár Gyula portréfilmje Pilinszky Jánosról, amelyben a költő maga vall életéről, költészetéről és hitéről. több»

Rendező: Maár Gyula

A rétes − Egy leheletnyi tészta
#50404

dokumentum

A rétes Magyarországon nemzeti étel. A XIX. században nemcsak az Osztrák-Magyar Monarchia területén volt népszerű, hanem a nemzetközi konyhát is meghódította. Sehol máshol nem terem... több»

Rendező: Anita Lackenberger

#50406

romantikus

Lily Skóciába utazik az édesanyjával, és újra kapcsolatba kerül Logannal, a család egyik gyerekkori barátjával. Lily és Logan tudta nélkül a kotnyeles anyjuk kitalált egy tervet,... több»

#50408

dokumentum

24 évnyi repülés során a Concorde hibátlan teljesítményt nyújtott, és a valaha volt egyik legbiztonságosabb utasszállító repülőgépnek számított. Mi vezethetett a tragédiához,... több»

Rendező: Jeremy Hall

Szereplők: Colin Tierney

#50410

dokumentum

Burger Barna portréja Burger Barna fotóművész volt, példaértékű alkotókedvvel, kitartással és lelki erővel. Megjelent 10 könyve, fotózott napilapnak és havi magazinoknak, 23 éven... több»

Rendező: Blastik Noémi

#50411

krimi

Dinard, a francia üdülőhely egy brit filmfesztiválra készül, amikor egy rendező holttestét találják meg a vízben. A férfi egy hajótörés áldozata lett, amelyben a nővére is... több»

#50413

dokumentum | zenés

A film dokumentálja a banda teljes zenekaros lemezfelvételét Bodø-ben, Norvégiában, körülbelül 90 km-re (55 mérföldre) északra az Északi-sarkkörtől.

#50414

dokumentum

Az Ausztráliától a Bass-szoros által elválasztott Tasmania a Föld egyik utolsó ember nem bolygatta vadonja: egy hósapkás hegycsúcsok koronázta, fenséges erdők borította táj, melyben... több»

#50416

dokumentum

Parks hihetetlen története és a történelmi buszbojkotton túli élete, amely feltárja az aktivizmusa mögött álló szándékot, radikális politikáját és bátorságát. több»