Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
A tojás - egy új élet kezdete
#51682

dokumentum

Az állatok 99 %-a tojással szaporodik, tehát, meghatározó szerepet játszik a földi élet kialakulásában. A film a tojásrakás titkaiba vezet be minket a halaktól a rovarokon át a... több»

Böll közlegény megmentése
#51684

dokumentum

A dokumentumfilm a II. világháborúban náci tizedesként szolgált Heinrich Böll három hónapját meséli el. A több frontot is megjárt, sérült katona 1944-ben Magyarországon lábadozik,... több»

#51685

NA Haze  (2024)

dráma | horror | misztikus

#51686

dokumentum

Az elektromos cigaretták ma már mindenhol megtalálhatóak, de tényleg jobban, mint a sima cigaretták, és mi van valójában bennük? Michael Mosely maga is ezt szívja, hogy kiderítse. több»

Jeges sodrásban
#51687

dokumentum | rövidfilm

A tél beköszöntével nyugovóra tér a természet, ám az áramló vizek birodalmában ilyenkor sem áll meg az élet. A patak mélyén a jeges sodrásban most is pezseg az élet. Kriska Ferenc... több»

Rendező: Ferenc Kriska

Szereplők: Sztarenki Pál

#51691

NA La Patasola  (2022)

horror

Egy hétvégi táborozás alkalmával két pár, akik gondokkal küzdenek, szembenéznek La Patasolával, egy dél-amerikai vámpirikus élőlénnyel, amely próbára teszi kapcsolataikat,... több»

#51693

NA Geylang  (2022)

dráma | krimi | thriller

Öt különböző ember élete fonódik össze, miközben a pénz, az osztály, a becsvágy és a szerelem kérdéseivel foglalkoznak Geylangban. több»

Karácsony Svájcban
#51695

romantikus

Alex hazatér, hogy az édesanyjával töltse a karácsonyt, és megtudja, hogy legjobb barátnője és volt barátja, akik most randiznak, szintén meglátogatják. több»

#51696

akció

Rendező: Niu Huan

Szereplők: Yue Wu, Yan Liu, Ming Can Zhang

#51699

dráma | romantikus | vígjáték

Claire az MI5 ügynöke, aki királyi dajkának áll, és különböző kihívásokkal kell megküzdenie a küldetése során, ami egyrészt a család biztonságának megőrzése a karácsony... több»