Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#51741

dokumentum

Illemszabályok másképpen. A Lexikon Így illik című sorozata mindennapi viselkedésünk apró kihágásait veszi szemügyre. A Momentán Társulatra épülő minisorozat a reality műfaj, a... több»

#51742

horror | sci-fi | thriller

Egy félresikerült rablás után két férfi egy távoli és élettelen tudományos létesítményben keres menedéket, és akaratlanul felébresztik a bennük lakozó szörnyeteget. több»

Kuba – A vadon forradalma
#51743

dokumentum

Kuba a Karib-térség leggazdagabb élővilágával rendelkezik: 3700 km érintetlen tengerpart, hegyvonulatok még mindig az őserdőben terülnek el, gazdag állat- és madárvilágtól... több»

Így készült: Chicago musical a Szegedi Szabadtérin
#51745

A műsorban nyomon követhetjük a folyamatot, ami a Chicago előadáshoz vezetett a Szegedi Szabadtéri játékokon belül. Betekintés a kulisszák mögé, fontos pillanatok az... több»

Én az orrszarvúkkal vagyok
#51746

dokumentum

Billy Bush televíziós műsorvezető kilép a stúdiók biztonságos komfortzónájából, s meg se áll a nepáli dzsungelig. Küldetése: segédkezni a helyi vadőröknek az indiai... több»

#51751

dokumentum

Lehet, hogy a csillagászat nagy rejtélyei végre megoldódnak? A 2022 nyarán munkába állt, a kozmosz valószínűtlenül távoli tájaira is ellátó James Webb űrtávcső segítségével... több»

Tutanhamon sírjának feltárása − a 100. évforduló
#51755

dokumentum

Zahi Hawass, Egyiptom legkiemelkedőbb régésze Tutanhamon utolsó nagy rejtélyeit próbálja megoldani, miközben felfedi a sír felfedezésével kapcsolatos titkokat. több»

#51757

akció | thriller | vígjáték

Harisnyás Pippi – Pippi az Északi-sarkon
#51758

animáció

Harisnyás Pippi újabb kalandokba keveredik. Barátaival és édesapjával hajóútra kelnek az Északi-sarkra. Meglepve tapasztalják, hogy az eszkimók lakta falu teljesen kihalt, ezért... több»

#51759

dokumentum

Plitvice erdősége olyan sűrű és titokzatos, hogy egykor az Ördög kertje nevet viselte. Mára semmit sem vesztett vad, áthatolhatatlannak látszó erdőségéből, ezt az elvarázsolt... több»