Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#51721

játékfilm

Idegen emberek ülnek egymás társaságában a vonaton, és a házasság intézményének lehetetlenségéről folytatnak heves vitát. A társalgás egy pontján az addig szótlanul ülő... több»

Matematikai rejtélyek
#51723

dokumentum

TV-ben (M2, csütörtök 01:33)

A matematika igenis érdekes, és izgalmas feltárni a rejtélyeket, amik ebben a tudományban fellelhetők. Induljunk hát neki mi is! Mik azok a bináris számok? Ha eddig nem tudtad, vagy nem... több»

Ernest és Celestine – A gyűjtemény
#51724

animáció

Ernest és Celestine négy kedves őszi és téli történetéről szól ez a kedves mesefilm.Bibi, a kis vadlúd, akit a nagy maci és a kis egérlány fogadtak örökbe, az elveszett... több»

A Hortobágy örökös pásztora
#51726

dokumentum

TV-ben (National Geographic, csütörtök 01:33)

Hol volt, hol nem volt, valahol a hegyekben élt egyszer egy juhászember, akinek a legkisebb fia elment a pusztára szerencsét próbálni. A fiú, aki szintén apja mesterségét folytatta,... több»

Rendező: Cséke Zsolt

#51727

NA Mile 19  (2022)

dráma | thriller

Linda elhalad egy út szélén álló, leállt autó mellett. Azonnal előérzete támad, amely azt súgja neki, hogy segítsen a másik autósnak. A barátja tanácsa ellenére végül visszatér... több»

The Wrong Blind Date
#51728

thriller

Egy frissen elvált nő, Laura azt a tanácsot kapja, hogy próbálkozzon az online ismerkedéssel. Üzenetet kap valakitől, aki felkelti az érdeklődését, azonban a lánya gyanítja, hogy... több»

#51730

NA Medal  (2023)

akció

Rajvir Singh, egy fiatal sportoló arról álmodik, hogy aranyérmet nyer, de mindig tragédiák akadályozzák meg céljai elérésében. Egy baleset miatt elveszíti hallását, majd felvételt... több»

#51732

NA Black Girls  (2024)

dokumentum

A Black Girls egy vizuális antológia, amely a fekete nők érdekérvényesítésének spektrumát tárja fel, és megvilágítja, hogy az interszekcionalitás sarkai hogyan hozhatnak... több»

#51733

vígjáték

Thierry a családi fotók nézegetésével tölti napjait, amikor felesége, Claire váratlanul közli vele, hogy elhagyja őt. Thierry végső elkeseredésében megkéri Claire-t, hogy ismét... több»

#51735

NA Luna negra  (2023)

dráma

Mexikó keleti része, Veracruz tartomány, Jalcomulco csendes városa, amelynek élete a Los Pescados folyó vizével együtt folyik. A cselekmény középpontjában egy nagycsalád élete áll:... több»

#51736

dokumentum

Egy filmrendező elmerül fotós édesanyja archívumában, hogy felépítsen egy személyes történetet a szerelemről, a veszteségről és arról, hogy a hátrahagyott munkában megtaláljon... több»

#51737

NA Unsung Hero  (2023)

akció | dráma | romantikus | történelmi | vígjáték

#51738

dokumentum

A legendás kaliforniai „fény és tér” művész, Robert Irwin az emberi érzékelés értékét vizsgálja egy egyre inkább gépesített világban. A radikális gesztusok által... több»