Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#51762

NA Jove  (2025)

akció | sci-fi

#51764

NA Second tour  (2023)

vígjáték

Pove-ot arra kérik, hogy kövesse a folyamatban lévő elnökválasztási kampányt. A befutó egy befolyásos francia család ötvenéves örököse. A jelölt miatt aggódó Pove egy meglepő... több»

#51769

játékfilm

Hiába adnak meg Samunak mindent a szülei, ami a mindennapokhoz szükséges, ruházatot, ételt, békés otthont, ha Samu úgy érzi, nem törődnek vele. Egy napon fiatal hősünk rádöbben,... több»

#51770

vígjáték

Netflix

A díjnyertes komikus, Mike Birbiglia visszatér a Netflixre a várva várt „The Old Man and the Pool” című különszámával. A Broadwayn és a londoni West Enden teltházas előadások... több»

Rendező: Seth Barrish

Szereplők: Mike Birbiglia

A kendergyári asszonyok férjei
#51774

dokumentum

Délvidéki történet a múlt század közepéből. Bálint András feleségével és három gyermekével a vajdasági Újvidékhez közeli Temerinben élt. 1944-ben behívták a magyar... több»

#51775

dokumentum | történelmi | zenés

Négyszáz évvel ezelőtt, a szafavida és oszmán korszakban negyvenezer afharid törököt telepített át a perzsa király Anatóliából a Perzsa Birodalom északkeleti határaira. Ma több... több»

Rendező: Soran Mardookhi

#51776

dokumentum | rövidfilm

Netflix

Guillermo del Toro, Rian Johnson és más filmes hírességek visszaidézik a Los Angeles-i történelmi Egyiptomi Színház emlékét, amely most visszatér egykori dicsőségébe. több»

JFK: A házivideó, ami megváltoztatta a világot
#51777

dokumentum

A figyelemre méltó videófelvétel a története, amely John F Kennedy elnök meggyilkolását rögzítette; Abraham Zapruder az a kulcsszemély, aki filmre vette a világot örökre... több»

#51779

dráma

Shane és Oliver segítenek egy fiatal leukémiás fiúnak, hogy újra találkozzon rég elveszett barátjával, miközben esküvő készülődik. Rita és Norman a családalapítás... több»

#51780

dokumentum

Az elmúlt 25 évben rengeteg sztár szerepelt a Jingle Ball műsorában, többek között Taylor Swift, Bruno Mars, Ariana Grande vagy például Justin Bieber is. A műsor a legemlékezetesebb... több»