Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#51781

NA Hope Actually  (2021)

(1)

dráma

Négy különböző történet arról, hogyan lehet megtalálni a reményt még a reménytelennek tűnő helyzetekben is.

#51783

NA Deborah  (2022)

dráma | sci-fi | vígjáték

Egy csapat régi barát felfedez egy ártalmatlannak tűnő eszközt, amely lehetővé teszi számukra, hogy visszatekerjék az időt, de ennek következményei lesznek. több»

Bee Gees
#51785

NA Bee Gees  (2022)

dráma | életrajzi | zenés

A Bee Gees, a trió, amely világszerte közel 220 millió lemezt adott el - ezt a számot aligha tudták utánuk csinálni az elmúlt évtizedek során. Most pedig megismerhetjük a legendás... több»

Rendező: Kenneth Branagh

#51788

dráma | romantikus

Abby megörökölte a Haven étterem és fogadó tulajdonát, de mivel nem képes mindkettőt vezetni, össze kell fognia a forrófejű séffel, Preston Weaverrel, hogy "felrázzák" az ünnepi... több»

#51789

dokumentum

Fabien Greenberg és Bård Kjøge Rønning rendezők az „Állítsuk meg Norvégia iszlamizációját” nevű iszlamofób gyűlöletcsoport vezetőjét, Lars Thorsent közelítik meg, és szemet... több»

#51791

akció | történelmi

Amikor a Magyar Királyság seregét a mongolok a mohi csatában megsemmisítették, csak Esztergom vára állta útjukat Európa lerohanása előtt. Batu, Dzsingisz kán unokája legyőzhetetlen... több»

#51792

A Metralla egy rockzenekar volt a 80-as évek végén, amely nagy sikert aratott első és egyetlen, Por tus muertos című lemezével, de rejtélyes módon feloszlott, mielőtt első koncertjét... több»

#51793

akció | horror | krimi

Bob Hightower bűnügyi nyomozót – akinek meggyilkolták volt feleségét, és egy sátánista szekta elrabolta a lányát – frusztrálják a botladozó, elfuserált hivatalos nyomozások.... több»

#51794

NA Retreat  (2022)

dokumentum | rövidfilm

A dokumentumfilm feltárja az egymástól távoli háborúk közötti összetett összefüggéseket, bemutatja a munkaerő-migráció árát, továbbá feltárja az évtizedes politikai és... több»

Rendező: Anabela Angelovska

#51795

NA Makeup  (2023)

dráma

Ha két teljesen különböző élethelyzetből érkező ember kerül egymás mellé, az kellemetlen dolgokhoz vezethet, különösen akkor, ha mindkettőjüknek megvannak a maga titkai. több»

#51797

NA Rh-Null  (2022)

akció

Rendező: Aaron Sturgess

Szereplők: Ember Brown, Jenni Brown

#51799

dokumentum

Tau és Banda, a két fiatal oroszlánfivér élete nem fenékig tejfel: amikor kölyökből kamasszá cseperednek, mint minden hím kortársuknak, nekik is el kell hagyniuk falkájukat, s nomád... több»

#51800

dráma | vígjáték

Egy kötelességtudó férj és szerető apa élete darabokra hullik, amikor egy őt évtizedek óta gyötrődő titkokra derül fény, és kénytelen szembenézni azzal, hogy ki is ő valójában. több»