Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
Meet Me Under the Mistletoe
#51821

Két rivális ingatlanügynök kénytelen együtt dolgozni, hogy karácsony előtt eladjanak egy különleges házat, amely egy neves botanikus és fagyöngytermesztő tulajdonában van. több»

#51825

NA The Score  (2021)

krimi | romantikus | thriller | zenés

Két kisstílű bűnöző egy eldugott kávézóba hajt egy nagy "zsákmányért". több»

#51826

romantikus

Rendező: Ram

Szereplők: Anjali, Nivin Pauly, Soori

#51827

akció | háborús | történelmi

1793, a francia forradalom kora. Három éve már, hogy Charette hazatért a haditengerészetből. A vidéken dühöngenek a parasztok: arra szólítják fel a fiatalembert, hogy vegye át a... több»

#51829

animáció

Ünnepi hangulat uralkodik New Yorkban, és Melman eltökélt, hogy minden jól menjen. Találkozik Hankkel, a rénszarvassal, aki elvesztette a családját. Melman, Alex, Marty és Gloria... több»

#51831

romantikus

Emily Barnes dekoratőr, aki élete munkáját kapja, amikor felbérelik, hogy díszítse fel a belmari nagykövetséget karácsonyra. Az új nagykövet, Magnus Anderson azonban az a férfi,... több»

#51832

animáció | családi | fantasy | vígjáték

Bájos családi történetek, amelyek a karácsony előtti időszakban játszódnak. több»

Gatlopp
#51833

NA Gatlopp  (2021)

horror | vígjáték

Egy baráti társaság újra összeáll egy estére, miután egyikük elválik. Mivel csaknem egy évtized telt el azóta, hogy mindannyian együtt voltak, nosztalgiázás közben úgy döntenek,... több»

Trust Me, I'm a Doctor
#51834

dokumentum

Anna Nicole Smith és orvosa utolsó napjainak krónikája, akit belekevertek a 2007-ben bekövetkezett halálát okozó véletlen túladagolásba. több»

Rendező: Thane Economou

Szereplők: Kal Penn

#51835

NA Foscadh  (2021)

dráma

Miután szülei elhunynak, a magányos John Cunliffe felfedezi rendkívül értékes birtokukat. Kénytelen lesz az udvarlás, a bizalom és a bosszú hullámzó vizein kormányozni az életét. több»

#51837

thriller

Lee megvédi árván maradt unokahúgait, Imogent és Maeve-t az önpusztító világtól, és elszigetelten neveli őket, amíg egy kívülálló meg nem fenyegeti békés létüket. több»

#51839

dráma

Egy keményen bulizó, szerencséjéből kifogyott, ünnepgyűlölő nő úgy dönt, feleségül megy egy férfihoz, akivel sosem találkozott - ráadásul egy karácsonyi témájú vidámparkban. több»