Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#51843

NA Kane  (2023)

dráma | krimi | thriller

Benny a régi iskola bűnügyi főnökének, Abe-nek dolgozik. Abe-nek több személyisége van, és bandaháborúban áll a hírhedt Frankie-vel. Kane Abe leghalálosabb személyisége, és a... több»

Menedékem volt a Tisza
#51846

dokumentum

A Tisza szerelmese, Dr. Zabos Géza állatorvos végighajózta a folyó magyarországi szakaszát. Zabos Géza nevét nemcsak a horgászok ismerik, hanem talán mindenki, akinek köze van a... több»

Ínyenc körút francia módra
#51849

dokumentum

Franciaország régiói kivételes kincseket és zamatokat kínálnak. Elvisszük önöket az ízek szerelmeseihez, az autentikus termékeket kereső szakácsokhoz, akik különleges viszonyt... több»

Történelemformáló hazugságok – Kadhafi
#51850

dokumentum

2011. október 20-án Kadhafi ezredest menekülés közben meggyilkolják a sivatagban. A népét közös erővel szabadítják fel európai, amerikai és arab csapatok, akiket azért... több»

#51852

dokumentum

CHAN Chia-Lung rendező és kutató évek óta Tajvan változatos tájaiban merül el, felfedezi erdeit, hegyeit és óceánjait, miközben aprólékosan megfigyeli és dokumentálja a pillangók... több»

Rendező: CHAN Chia-lung

Észak-Rajna-Vesztfália – a mesterséges tavak földje
#51853

dokumentum

 A németországi Észak-Rajna-Vesztfália tartományban található a világon a legtöbb mesterséges tó, amelyet tiszta vizű folyókból és patakokból duzzasztottak fel... több»

#51854

Egy sorozatgyilkos egy gyanútlan új áldozatot visz magával egy hétvégi kiruccanásra, hogy újabb holttesttel gyarapítsa egyre növekvő áldozatainak számát. A nő beveszi a férfi... több»

#51856

dráma | krimi | thriller

#51857

NA So Vam  (2021)

dráma | horror

Kurt arról álmodik, hogy a városba költözik, és híres drag queen lesz. Egy éjszaka egy vámpír támadja meg, Kur azonban örök lázadóként egy fiatal vámpírokból álló csapat... több»

#51859

vígjáték

Az ünnepek közeledtével Emily és Jared alig várja, hogy újra együtt ünnepelhessenek. több»