Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#51762

családi | fantasy

Luí és Sofí kalandjait követhetjük nyomon. Megfejtik a térképet, amely egy varázslatos forráshoz vezeti őket. Ezzel meghiúsítják Viperiana ördögi tervét.

#51763

NA Spaceless  (2023)

sci-fi

Rendező: Gore Verbinski

#51766

romantikus

Lara és Ben szakítottak, de együtt kell részt venniük egy karácsonyi vetélkedőn, hogy pénzt nyerjenek egy adománygyűjtő szervezetnek. A város figyeli harcukat, és nekik dönteniük... több»

#51767

NA Luka  (2023)

dráma

Luka, a harcra vágyó fiatal katona egy elszigetelt erődben húzza meg magát, ahol az emberek már évszázadok óta hiába várnak egy mitikus ellenségre, hogy lecsapjon. Dino Buzzati... több»

Maybe It’s True What They Say About Us
#51769

dráma | thriller

Egy anya megpróbálja kideríteni, mi történt elhidegült lánya gyermekével, miután az azt állítja, hogy feláldozták egy vallási szektának. több»

#51770

NA B-Boy Blues  (2021)

Egy főiskolai végzettségű újságíró Brooklynból és egy harlemi biciklifutár egymásba szeret. Az osztályok és kultúrák összecsapása ez. több»

#51772

romantikus

Abby egy ígéretes énekes és dalszövegíró, aki újra felfedezi hangját és az álmait követi - útközben a szerelem is beléütközik. több»

The Whistler
#51773

horror

A gyászoló szülők, Nicole és Sebastian a lányuk elvesztése után még mindig nem térnek magukhoz, amikor a házaspár váratlanul megörököl egy távoli farmot a venezuelai síkságon.... több»

#51774

horror | kaland | sci-fi | vígjáték

Egy tinédzser kockafej képregényolvasás közben párhuzamot vesz észre a füzet története és a városában valóban megtörtént szörnyűségek között, ezért néhány barátjával... több»

Shank Part 2: Reka
#51775

akció | dráma | horror | kaland

Huligán szerelem
#51776

dokumentum

A két focirajongó, Mariola és Krzysztoff nem is lehetnének különbözőbbek. Mariola egyedülálló anyuka, aki saját vállalkozását igazgatja, Krzysztoff visszaeső bűnöző, egykori... több»

Rendező: Kamil Król

#51779

romantikus

Egy útfelújítás miatt le kell zárni egy városka boltjait, viszont a polgármester szeretne egy nagy vásárt tartani, hogy segítse a tulajdonosokat. Azonban meg kell győznie Darcyt, hogy a... több»