Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#51782

NA Pepper  (2024)

dráma | romantikus

#51783

vígjáték

Amióta a kalózrádiójukat elhallgattatták, a Kurupt FM nem igazán találja a helyét a világban. Amikor azonban kiderül, hogy az egyik számukat Japánban a tudtuk nélkül felhasználták,... több»

#51784

krimi

Danny Ryan kénytelen utcai katonából könyörtelen parancsnokká változni, hogy megmentse szeretteit. Azt tervezi, hogy dinasztiát hoz létre, miközben a maffiával, a rendőrséggel és a... több»

Szereplők: Austin Butler

#51785

dokumentum

Merüljünk le az óceán mélyére, ismerjük meg közelebbről a világ egyik legveszélyesebb ragadozóját, és fedezzük fel titkos életét. több»

#51786

thriller

Franco Amore rendőrhadnagyot a nyugdíjba vonulása előtti éjszakán hívják, hogy vizsgálja meg a helyszínt, ahol legjobb barátja és régi partnere, Dino meghalt egy gyémántrablás során.

#51787

dráma | vígjáték

Egy idős hölgy, a család matriarchája szeretné újra egyesíteni a családját, mielőtt meghal. több»

#51789

dokumentum

Ág Tibor a trianoni országcsonkítás utáni felvidéki magyar közösség egyik legnagyobb hatású egyénisége volt. Nevéhez fűződik a kórusmozgalom megszervezése, amely az új viszonyok... több»

A Nashville Legacy
#51790

romantikus

Naima és Damian megismerkednek és közeledni kezdenek egymáshoz, megosztva a zene iránti szeretetüket és a vágyukat, hogy nyomot hagyjanak a világban. több»

#51791

horror

A szerelem mindent felemészt ebben a narkotikus rémálomban, amelyet John Ainslie író/rendező készített. A Do Not Disturb a szerelem, a vágy és a testi vágy pszichedelikus felfedezése.

A tánc nyelvén beszélünk
#51793

dokumentum

A Nemzeti Táncszínház fennállásának 20 évét dolgozza fel ez az 50 perces dokumentumfilm, melynek bemutatására az intézmény jubileuma szolgáltatott alkalmat. több»

#51794

dokumentum

A 80. születésnapját ünneplő Miller Lajos operaénekes, a Nemzet Művésze 40 éves pályáján a nemzetközi és a magyar operairodalom kiemelkedő műveinek baritonalakjait szólaltatta meg... több»

Rendező: Petrovics Eszter

Ezt a kezemből többé ki nem adom - Portréfilm Szecsődi Ferenc hegedőművészről - MMA portré
#51795

dokumentum | életrajzi

„Engem azért küldött a Jóisten a földre, hogy az embereknek boldogságot adjak" – vallja Szecsődi Ferenc hegedűművész a portréfilmben, amelyben pályatársai mellett egykori... több»

Rendező: Kroó András

#51798

dokumentum

Egy csapatnyi paleontológus Alaszka legtávolabbi, legbarátságtalanabb régiójába utazik, hogy felderítsék azt a tetemes mennyiségű dinoszauruszmaradványt, amelyet itt fedeztek fel.  több»

#51799

dokumentum

Azzal, hogy a náci Németország 1945. május 8-án leteszi a fegyvert a szövetségesek előtt, csak Európában ér véget a 2. világháború. A csendes-óceáni térségbe nem hogy nem tér... több»