Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#51762

dráma

A hajléktalan Michèle a repülőtéren él, és a különböző csarnokok között vándorol. Rendszeresen találkozik Théóval, egy fogyatékkal élő fiatal takarítóval. Egy napon Michèle... több»

#51764

dokumentum

Hommage á Pilinszky János. Pilinszky János (1921-1981) a XX. század egyik legnagyobb magyar költője volt, akinek szellemi jelenléte a mai napig eleven. Öt részes... több»

Rendező: Mispál Attila

#51767

dokumentum

Napjainkban a virágkorát éli az LMBTQ+ kultúra – ezt bizonyítják többek közöttt a színes, népünnepélyszerű Pride fesztiválok, melyeket mind több nagyvárosban rendeznek meg... több»

#51769

dráma | krimi | thriller

Rendező: Ravi

#51770

dokumentum

Az amerikai templombezárási válság. Aggasztó mértékben zárnak be katolikus plébániák az USA egyes részein, mely érinti a magyar közösségeket is. Az egyes etnikai közösségek... több»

#51771

NA Kubi  (2023)

akció | történelmi | vígjáték

A film a Honno-ji incidens igaz története, amelyben a híres hadvezért, Oda Nobunagát 1582-ben meggyilkolták egy kiotói templomban. több»

Szlovénia: a természet otthona
#51772

dokumentum

Szlovénia természeti látnivaló, vadregényes tájak és a vadvilág lenyűgöző változatosságával dicsekedhet; az ország előkelő helyet kapott az ENSZ legfenntarthatóbb nemzeti... több»

#51773

romantikus | vígjáték

Ruby harmincas és kacér (de határozottan nem virágzó) New York-i, akinek az élete gyökeresen megváltozik, miután véletlenül találkozik egy gazdag áruház tulajdonosával. több»

#51777

NA Mothman  (2022)

horror | misztikus | thriller

Amanda és barátja, Tim elindultak, hogy fényt derítsenek Amanda bátyjának eltűnésére. Rövidesen olyan titkokra bukkannak, amelyek elvezetik őket ahhoz a borzalomhoz, amellyel a bátyj... több»

#51778

thriller

Egy baráti társaság egy vadászaton véletlenül elgázol egy nőt, aki egy zsák pénzt cipel. Próbára teszi őket, amikor egy idegen férfi kopogtat be hozzájuk. több»

Des mains en or
#51779

vígjáték

Philippe ismert író, akinek élete zökkenőmentesen zajlott: sebész feleség, magas rangú baráti kör, párizsi villa... És mindenekelőtt a küszöbön álló felvétele az Académie... több»