Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
42/44 a Vajdaságban
#51801

dokumentum

Dokumentumfilmünk a több tízezer vajdasági magyar életet követelő 1942-es hideg napok és 1944-es partizánterror, illetve a délvidéki hadjárat hiteles és eddigi legpontosabb... több»

Rendező: Lavro Ferenc

#51803

dokumentum | életrajzi

A kezdeti nehézségek ellenére Tyler Perry sikeres íróvá, rendezővé és producerré lépett elő az elmúlt évek során, mára pedig Hollywood egyik legjobban kereső emberének számít. több»

Rendező: Jordan Hill

Szereplők: Diriki Mack, Tyler Perry

#51805

NA A profi  (2022)

akció

A Profi. Egy megbízást befejezve a profi páros találkozik a megbízóval de a várt fizetés helyett az életüket akarják elvenni. De vajon ki is az igazi “Profi”?   több»

#51806

NA Lola  (2024)

dráma

A 2002-ben, Közép-Amerikában játszódó Lola a tizenkilenc éves Lola James (Peltz Beckham) körül forog, aki kétségbeesetten dolgozik azon, hogy elég pénzt gyűjtsön ahhoz, hogy... több»

#51807

zenés

Apple TV+

Ed Sheeran londoni koncertjét követhetjük figyelemmel élőben, ahol legújabb albumát mutatja be. több»

Rendező: Paul Dugdale

Szereplők: Ed Sheeran

#51810

kaland

A Himalája trópusi erdeiben játszódó élőszereplős fantasy-kalandfilm. több»

#51811

dokumentum

TV-ben (Nat. Geo. Wild, csütörtök 01:33)

A fenséges, égnek törő hegycsúcsoktól Közép-Európa egyik utolsó érintetlen árteréig Ausztria számtalan természeti csoda otthona. Ezek az értékek azonban ma már védelemre... több»

#51813

dokumentum

A film három család sorsát követi nyomon, amelyek az erőszak ördögi körforgásában elválaszthatatlanul összefonódnak az izraeli Lod városában, ahol izraeliek és palesztinok élnek... több»

Rendező: Hilla Medalia

A Nagy Ő nyomában
#51814

romantikus

Amikor Nikki Parsons népszerű szerelmi és kapcsolati podcast-műsorvezetőt és leendő írót kidobja a barátja egy nappal azelőtt, hogy találkozna új szerkesztőjével, felveszi... több»

#51815

életrajzi

Batta György az 1960-as évektől jelen van a felvidéki magyar lapok hasábjain, verseire és elemző cikkeire Magyarországon is felfigyelnek. 1976-tól több lap, folyóirat főszerkesztője.... több»

Rendező: Nagy Imre T.

Gabby Petito meggyilkolása – tények és áltények
#51816

dokumentum

Online: álom. Valójában: rémálom. A testbeszéd, nyelvészet és pszichológia szakértői a rendőrségi testkamerák felvételein felfedezik a Gabby Petito meggyilkolására utaló jeleket. több»

#51817

NA Boxutca  (2016)

dokumentum

Akármilyen gyakran halljuk is, hogy meg kell őrizni az érzékeny egyensúlyt a munka és magánélet között az egészségünk érdekében, vannak, akiknek ez nem megy könnyen. A reggeltől... több»

Rendező: Nagy Anikó-Mária