Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
Shank Part 2: Réka
#51841

akció | dráma | horror | kaland

Dead Asleep
#51842

NA Dead Asleep  (2021)

dokumentum

Exkluzív felvételek segítségével követhetjük nyomon Randy Herman Jr. esetét, akit gyilkossággal vádoltak meg, amiről azt állítja, alvajáróként követte el 2017-ben. több»

Rendező: Skye Borgman

#51844

NA The Farm  (2021)

dráma

Egy férfi és felesége együtt élik meg a csalódásokat és az örömöket, miután megörökölnek egy farmot. több»

Guglhupfgeschwader
#51845

krimi | vígjáték

A bajor falusi rendőr, Franz Eberhofer tíz év után végre a szolgálati évfordulója előtt áll, amit tulajdonképpen rendesen meg is ünnepelhetne, ha nem lenne a szervezett bűnözés, a... több»

#51846

kaland | misztikus

BRBS
#51849

NA BRBS  (2024)

akció | dráma | thriller

Rendező: John Swab

#51850

dokumentum

Kiemelkedő szakmai munkásságát számos művészettörténeti jelentőségű kiállítás, monográfia, tanulmány, valamint több elfeledett mester (mint Aba Novák Vilmos, Kohán György,... több»

Rendező: Gulyás János

A Vörös gróf – Károlyi Mihály bűnei
#51852

dokumentum

Dramatikus jelenetekkel illusztrált történelmi dokumentumfilm; fotók, újságcímlapok, archív filmek és egyéb dokumentumok; szakértői magyarázatok, valamint dramatikus jelenetek... több»

#51854

dokumentum

Magyarországot magas vadászati kultúra és ennek megfelelő szakmaiság jellemzi. Ehhez a vadászatban tevékenykedő szakemberekre, hivatásos vadászokra van szükség. Ahhoz, hogy valakiből... több»

Rendező: Illés László

Royal Rendezvous
#51855

romantikus

Egy kelet-londoni szakács meghívást kapott egy írországi kastélyba, hogy főzzön egy királyi lakomára, amelyet egy lord tervezett, hogy meggyőzze a nagymamáját, adja el az otthonukat. több»

Zord bolygó: Túlélni Afrikát
#51856

dokumentum

Hogyan lehet életben maradni úgy, hogy a szélsőséges időjárástól a ragadozókig és a táplálékhiányig nap mint nap veszélyforrások sokaságával kell megküzdeni? A Zord bolygó... több»

#51857

akció | krimi | thriller

A történet egy balul elsült drogüzlettel veszi kezdetét. A továbbiakban egy politikus fia is életveszélybe kerül, akit majd egy rendőrnyomozó próbál megmenteni. több»

Cseppek a tengerből
#51858

dokumentum

A dokumentumfilm az 56-os forradalmár, Fekete Pál életét járja körül. több»

Rendező: Janovics Zoltán

Karthago – Együtt 40 éve!!!
#51859

dokumentum

A KARTHAGO együttes tagjai 40 éve muzsikálnak együtt. Ezt ünnepelték egy fergeteges koncerttel a Papp László Budapest Sportarénában. A koncertet két részben közvetíti az M2 petőfi... több»