Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#51826

romantikus

Angie benevez egy fadíszítő versenyre, hogy tisztelegjen édesanyja emléke előtt. Angie azonban nem számít arra, hogy középiskolai szerelme, David és lánya, Gabby is benevezett a... több»

#51828

NA A rács  (1970)

animáció

Filmio

Egy fogoly színes zsírkrétával rajzolt ábrákkal próbálja elviselhetőbbé tenni a börtönlét sivárságát. A börtön tisztje azonban nem habozik még ezt a kis örömet is elvenni... több»

Szemfedő
#51831

NA Szemfedő  (2022)

játékfilm

A kietlen hegyekben élő Péter öreg édesanyja ravatalát méltó módon szeretné feldíszíteni. A fiatalember azonban olyan szegény, hogy se papra, se temetésre, sem pedig szemfedőre nem... több»

#51833

dráma | rövidfilm | thriller

Egy sikertelen halászat végén egy kis halászhajó kétségbeesett kapitánya és legénysége végül megegyezik abban, hogy valami kockázatos, de potenciálisan jövedelmező dolgot kell... több»

#51834

NA Évforduló  (2022)

dráma | krimi | rövidfilm

Az őskor asszonyai
#51835

dokumentum

Az őskorban élt nőket hajlamosak vagyunk a korabeli társadalmak passzív, jelentéktelen mellékszereplőiként elképzelni, kiknek legfőbb tevékenysége a tűz melletti üldögélésben... több»

Turning the Tables
#51836

vígjáték

Michael Madsen színész a hírhedt paparazzo, Billy Dant ellen fordul, és felbérel három dokumentumfilmest, hogy megörökítsék Dant életét, szerelmeit és gondjait. több»

Rendező: Michael Mongillo

#51837

dráma | romantikus

Kevéssel azután, hogy a gyerekét egyedül nevelő Karotta bemutatja üzlettársainak, Astridnak és Johannak új ötletét a közös kávézójukkal kapcsolatban, felfedezi, hogy a barátja,... több»

#51838

kaland | sci-fi | western

#51839

dokumentum

Van egy fafaj, ami egy másik földrészről érkezett, még is, itt a Kárpát-medencében érzi magát a legjobban. Az akácfa honosított volta ellenére annyira hozzánőtt a magyar tájhoz,... több»