Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#51761

horror | vígjáték

Egy modern mese - zombikkal. A családi értékek, a horrorfilmek képi világa, a külvárosi élet, az amerikai álom és a végső tabu, a halál szatírája és ünneplése.

#51763

dokumentum

Filmio

Ebben a filmben nem a történészek beszélnek 1956-ról. Helyettük olyan emberek mesélnek, akik részt vettek a forradalomban, saját szemükkel látták, mi történt. Menekülni... több»

Rendező: Pigniczky Réka

Egy veszendő világról van szó..._ Portréfilm Istvánfi Gyula építésztörténészről - MMA portré
#51764

életrajzi

A portré Istvánfi Gyulának az egyetemes, a magyar és a népi építészettörténet terén végzett iskolateremtő tudományos, kutatói- és tanári munkásságát mutatja be. több»

Rendező: Mohi Sándor

#51765

dráma

Jules Maugin színész, aki a hetvenes években, hírneve csúcsán volt. A szakma és a környezete igazi szörnyetegként ismeri, most azonban mindenki előtt feltárja valódi személyiségét. több»

#51768

dokumentum

Szociális munkások, trénerek, humoristák és írók, akik mindannyian valamilyen traumát szenvedtek el gyerekkorukban, mindezek ellenére felnőttként mégis képesek a "normális" és... több»

Rendező: Skrabski Fruzsina

Laoshan: Kína szent hegye
#51769

dokumentum

TV-ben (National Geographic, csütörtök 01:33)

A Sárga-tenger partján emelkedő Laoshan-hegységet nemcsak tájképi szépsége és kristálytiszta levegője, de szakrális fontossága is egyedülállóvá teszi: sokan a taoizmus... több»

#51771

Mihály, Románia huszonéves királya megtette azt, amit mások nem mertek: szembeszállt Hitlerrel. A kommunista hatalom azonban Romániát is elérte, abban pedig nem volt hely egy uralkodó... több»

#51773

NA Falakon át  (2020)

dokumentum

Bár Marseille egy nyitott helynek tűnik, a várost az utóbbi időben egyre jobban felszabdalták az épülő falak. Sarah, a Coin Joli nevű negyedben élő lány elhatározza, hogy felveszi a... több»

#51774

NA Maria rêve  (2022)

romantikus | vígjáték

A félénk és ügyetlen Maria takarítónőként dolgozik a képzőművészeti iskolában, ahol megismerkedik Huberttel, az iskola szeszélyes nevelőjével. Felfedez egy lenyűgöző helyet,... több»

#51775

dráma

Egy új-mexikói anya, aki a saját és szerettei életéért küzd, egyre mélyebbre süllyed a függőségében, miközben a lányáért harcol. több»

Aranycipellő
#51777

dokumentum

A miskolci Nyitott Ajtó Baptista Iskola halmozottan hátrányos helyzetű diákjainak Horváth Gyula birkózó edző naponta tart foglalkozásokat, versenyekre viszi a gyerekeket, a családokat... több»

#51778

dokumentum

A Vatikán gazdag archívumát a közelmúlt felújításait és feltárásait követően felfejtő történészek által kalauzolva a Vatikán elmondatlan titkokat kínál, és feltár egy... több»

#51779

NA Vera  (2022)

dráma

Vera híres apja árnyékában él, és a római előkelő társaságban sodródik. Amikor egy balesetben megsérül, intenzív kapcsolatot alakít ki egy nyolcéves kisfiúval és annak apjával.... több»

#51780

dokumentum | sportfilm

Az elmúlt évek folyamán egyre több sportoló vállalta fel a nyilvánosság előtt, hogy LMBTIQ+, sokan azonban a mai napig nem léptek ezzel elő. A profi szcénában többen is lehetnek,... több»