Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#51761

dráma | vígjáték

Benjamin PhD-hallgatóként elfogad egy szerződéses professzori állást egy főiskolán. Képzettség és tapasztalat nélkül, egy meggyengült intézménnyel szembesülve fedezi fel a szakma... több»

Grönland – A csillogó jég birodalma
#51763

dokumentum

Grönland sok szempontból különlegesnek tekinthető szárazulat Földünk északi félgömbjén. Az örök fagy, fókák, narválok és eszkimók birodalma, mely komoly kihívás elé állítja... több»

#51765

horror | misztikus

Rendező: Ian Grant

Szereplők: David Hall, Aunty K.

#51766

romantikus | vígjáték

Egy pár elutazik Szicíliába, hogy újra fellángoljon a románcuk. több»

#51771

NA Slingshot  (2024)

sci-fi | thriller

Egy űrhajós próbálja megőrizni a valóságot egy valószínűleg végzetes veszélybe került küldetésen a Szaturnusz Titán nevű holdján. több»

Erdő
#51772

NA Erdő  (1983)

dráma

Egy idősödő özvegyasszony férjet akar magának vásárolni, s nem marad más választása, mint eladni erdőit. A helyzetet bonyolítja, hogy látogatóba érkezik hozzá egy rokona, akinek... több»

#51773

dokumentum

Heinrich Vogelert a német Jugendstil sztárjaként ünneplik, a fiatal férfit azonban egyre jobban kínozza az önbizalomhiány. Új inspirációt keresve az első világháborúba vonul,... több»

Deadly Debutantes: A Night to Die For
#51778

thriller

Egy csapat közkedvelt iskolás lány részt vesz egy debütáló szépségversenyen annak reményében, hogy megnyerik a koronát. Viszont a versengés rövid időn belül elfajul, és egyesek... több»

Da 'Partments
#51780

vígjáték

Rendező: T.I.