Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
Csobánolás – bukovinai székely betlehemes játék
#51821

dokumentum

Karácsony idején sokfelé betlehemesek járják a portákat. A bukovinai székelyek betlehemezése, a csobánolás azért sajátos, mivel őket különösen megfogta a Szentcsalád... több»

Rendező: Kovacs Laszlo

#51822

dokumentum

A Minnesota és Maryland Egyetem két volt hallgatója mesél az átélt szexuális zaklatásokról és azok hatásáról, és ezzel ráirányítja a figyelmet erre a sok vitát kiváltó... több»

#51823

dokumentum

Ez a dokumentumfilm a II. világháború első afrikai-amerikai egysége, a "Fekete Párducok" történetét meséli el, akik a nácik és saját országuk diszkriminációja ellen is harcoltak. több»

Így készült: A Viszkis
#51824

Vagány volt, híres lett. Ő az, akit mindenki ismer, olyasmit mert, amit senki előtte, és aki mindig egy lépéssel a rendőrség előtt járt. És aki minden bankrablása előtt megivott egy... több»

#51825

dráma | thriller

Olivia Crawford több vetélést és sikertelen megtermékenyítést követően végre teherbe esik. Ikreket vár a férjével, Briannel. Találkozik Annával, aki szintén nehezen esett teherbe,... több»

#51826

vígjáték

Az ünnepek közeledtével Emily és Jared alig várja, hogy újra együtt ünnepelhessenek. több»

We Live Here: The Midwest
#51829

dokumentum

A film kiemeli az LMBTQI+ családok egyéni tapasztalatait, akik a diszkriminatív törvényekkel és a növekvő ellenségességgel szemben megpróbálnak életet teremteni közösségükben. több»

Rendező: Melinda Maerker

Szereplők: Heather Keeler

Would It Kill You to Laugh?
#51831

vígjáték

Kate Berlant és John Early, akik önmaguk eltúlzott változatát játsszák, újra egy csapatot alkotnak, miután néhány évvel korábban nyilvánosan összevesztek. több»

#51832

 Portréfilm Mihályfy Sándor rendezőről. több»

#51833

fantasy | vígjáték

Angie egyre gyakrabban mereng a múlton, vajon miképp is alakult volna az élete, ha évekkel korábban feleségül ment volna ahhoz a fiúhoz, akiből végül sikeres sportoló lett. A... több»

#51836

NA Control  (2023)

akció | thriller

A brit belügyminiszter, Stella Simmons egy éjszaka hazafelé tart, miközben viszonyt folytat a miniszterelnökkel. Egy titokzatos férfi távolról eltéríti az önvezető autóját, és... több»

A vulkánok bolygója
#51837

dokumentum

Több ezer vulkánnal osztozunk a bolygónkon. A Földön naponta körülbelül 30 vulkánkitörésre kerül sor. E film a bolygó néhány legaktívabb vulkánját mutatja be: a hawaii Kilauea... több»

Rendező: Alex Ranken

#51838

dokumentum

Netflix

A dokumentumfilm az illegális fakitermelés kérdésével foglalkozik, illetve azzal, hogy milyen hatással van ez környezetünkre. Felmerül a kérdés, hogy vajon a világ egyik vezető... több»

#51839

dráma | krimi

Nash Bridges továbbra is San Franciscóban dolgozik, viszont 2020-ban már egy változó várossal kell szembenéznie, egy új főnökkel és egy világgal, ahol a rendőrök munkája... több»

Klara and the Sun
#51840

dráma

Klara egy mesterséges barát, akit a magányosság megelőzésére terveztek. Klarát egy anya és egy Josie nevű okos tini vásárolja meg, aki imádja új robottársát, de rejtélyes... több»