Filmek

Legjobb filmek 1941-től 1950-ig

Saját filmes lista készítése
#52401

dokumentum

1944. június 6. Kanada, Nagy-Britannia és az Egyesült Államok megszállják Normandiát, hogy felszabadítsák Európát a náci fennhatóság alól. A katonák számára a „leghosszabb nap,... több»

#52402

NA Ínyenc  (2022)

dráma

A kulináris és táplálkozási teljesítményt kutató intézetben egy kollektíva hatalmi harcok, művészi bosszúhadjáratok és gyomor-bélrendszeri zavarok közepette találja magát.

A világ legnagyobb drogbárója
#52404

dokumentum

Tse Chi Lop szervezte meg a történelem legnagyobb kábítószer-kereskedelmi akcióját. A nyomozók felfedik, hogyan maradt észrevétlen több mint egy évtizeden át. több»

#52405

dokumentum

1945 júliusában a USS Indianapolist, a hatalmas haditengerészeti cirkálót megtorpedózta egy japán tengeralattjáró. A 900 fős legénység hajótörést szenvedett, az úszó roncsokba és... több»

Csokoládé és béke
#52408

A családja csokoládégyárának lebombázása után Tareq Hadhad, az elbűvölő, fiatal szíriai menekült igyekszik beilleszkedni az új-skóciai Antigonish kisvárosi életébe. Tareq az új... több»

#52409

dráma

Szívből jövő film testvériségről, vágyakról, féltékenységről és fiatalságról a véget nem érő trópusi panamai nyárban. több»

#52410

dokumentum

Ez a megrendítő erejű, ugyanakkor az újrakezdéshez életet adó ismeretterjesztő film valós eseményeket dolgoz fel. A helyszín Indonézia nagy szigete, Szumátra. Más állatoktól... több»

#52411

dokumentum

A dokumentumfilmben feldolgozzák a második világháború eseményeit, bemutatják hatalmas és pusztító mivoltát - mindezt a civilek szemszögéből ábrázolva. több»

Nebáncsvirág
#52412

musical

A kétlaki zárdaorgonistát a színházban Floridorként ismerik, mint bohém zeneszerzőt, a zárdában ő Celestin, a zenetanár, aki a jámborság élő mintaképe. Ugyancsak kétlaki... több»

5 medve – mentőakció
#52413

dokumentum

Három évvel ezelőtt a magyar Fehérkereszt Állatmentő Liga budapesti irodájában megcsörrent a telefon és riasztó hírek érkeztek Spanyolországból: a külföldi kollégák egy csődbe... több»

#52414

dokumentum

Disney+

A film lerántja a leplet bolygónk legtiszteltebb és legkarizmatikusabb állatáról, és meghívja a nézőket, hogy együtt utazzanak Ambarral, a fiatal tigrislánnyal, aki a kölykeit neveli... több»

#52415

dokumentum

Dél-Afrika magas hegyei kihívás elé állítják a kerékpározókat, de nem Khothalang Leutát. A kamasz lány a világ egyik leggyorsabb bringásaként a férfi mezőnyt is legyőzve megnyeri... több»

#52416

dokumentum

A dokumentumfilm a monarchia belső szervezettségéről és fő szereplőiről, ahogy azok Erzsébet királynőhöz kötődnek. több»

#52417

dráma

Iris és Ariel 14 éves ikrek, akik édesanyjukkal és idősebb nővérükkel, Liával élnek egy puhatestűekkel és hüllőkkel teli tengerparton. Kapcsolatuk túlmutat a hétköznapi intimitás... több»

Sárkánylovasok: Mentőosztag: A fészek
#52418

animáció

Dak és Leila különlegesek. Nemcsak azért mert ikrek, hanem mert sárkányok nevelték őket, akikre családjukként tekintenek. Értik a nyelvüket, és képesek együttműködni annak... több»

#52420

thriller

A megszállott Jessica nem hagyja magát eldobni egy félresikerült egyéjszakás kaland után. Ahelyett, hogy elhagyná Marcus fényűző kastélyát, talál egy csendes búvóhelyet, és... több»