Filmek

Legjobb filmek 1921-től 1930-ig

Saját filmes lista készítése
#53161

rövidfilm

Lynn hátrahagyja családját, és átutazik a Kordillerákon, hogy countryénekesként próbáljon szerencsét a városban. több»

#53162

animáció | kaland | vígjáték

Charlie-t, az okoskodó, hajléktalan, amerikai árvát varázslatos módon az ősi kínai királyságba, Sanxingduiba szállítják, ahol egy színes szuperhőscsapatnak szüksége van a... több»

#53164

dráma

Egy fiatalember lemond nagy örökségéről, hogy a hegyekben keresse a szabadságot.

Rags to Rick
#53165

vígjáték

Rick Smiciklas, egy horvát–kanadai férfi története, aki létrehozott egy üzletláncot. több»

#53167

dokumentum | krimi

A Harry Potter franchise színészét, Robert Knoxot megkéselték, miután megpróbálta megvédeni az utcán a fivérét. A dokumentumfilm az ő életét és a halálát járja körbe, nagy... több»

#53168

életrajzi

Tehetség, hit, kitartás, szeretet, ösztön és szerencse egyenként, külön-külön kevés, hogy az elpusztított tanyavilágból, a teljes talajvesztettségből valaki mégis megtalálja az... több»

#53171

Első kötete 1974-ben jelent meg. Művei zömében a székelység és a menekülések, a mások által épített és otthagyott házban lakás feldolgozhatatlan élményeit örökíti meg. több»

Rendező: Gulyás János

#53172

horror | sci-fi

Egy újságírónő hazatér apja rejtélyes halála után, egy kazettára bukkan, amely titokzatos nyugat-texasi fényeket ír le. több»

#53174

dokumentum

A dokuemntumfilm idős emberek életét követi nyomon, akik - anyagi és egészségügyi nehézségeik ellenére is - életük utolsó éveit otthonukban szeretnék leélni.  több»

Mindent bele, Nicolai!
#53175

dokumentum

A dokumentumfilm Nicolai Bredahlról és családjáról szól, valamint arról, hogy családként miként képesek összefogni a Nicolai túléléséért folytatott harcban. Míg néhány család... több»

Unthinkably Good Things
#53176

családi | vígjáték

Nyomon követhetjük Allisont, aki karrierje és szerelmi élete válaszútján áll, és szüksége van két barátnője szeretetére és támogatására. Miután meglátogatják őt... több»

#53177

dokumentum

Óriáspandát ritkán látni a vadonban, filmre venni pedig szinte lehetetlen őket. A különleges műsorban egy fogságban született panda életét kísérhetjük végig az első napjaitól a... több»

Rendező: Jacky Poon

A kezelésbevétel segítése
#53180

dokumentum

Az Emberbarát Alapítvány 30 éve drog- és alkoholfüggő betegek kezelésével foglalkozik, mint közhasznú-nonprofit szervezet. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával... több»