Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53201

dráma

Amikor egy magas rangú vezérigazgatót a cége máltai vállalati rendezvényének – ami egy magas tétű táncversenyen a felsővezetők között – előestéjén meggyilkolnak, Bailey... több»

Az én keresztem: ÍRNI − Portréfilm Utassy József költőről
#53203

dokumentum

Utassy József a kezdetektől fogva erősen kötődött a magyar vershagyományokhoz, mégis a csak rá oly jellemző egyéni hangon szólalt meg, melyben egyesül a nemzeti sajátosság és az... több»

Rendező: Bakos Katalin

#53205

NA Tantura  (2022)

Az 1948-as háborúban palesztin falvak százai néptelenedtek el. Az izraeliek az 1948-as konfliktust függetlenségi háborúnak nevezik, de a palesztinok "nakba"-nak, katasztrófának hívják.... több»

Rendező: Alon Schwarz

#53207

romantikus | vígjáték

A film Summer életét követi, amikor édesanyja, Vivian és lánya, Chloe hozzá költözik. Vivian felállít egy miniatűr karácsonyi falut. Ahogy Chloe elkezdi felállítani a figurákat,... több»

#53209

NA Magnificat  (2023)

dráma | krimi | vígjáték

Amikor egy idős pap meghal, az egyházmegye illetékesei rájönnek, hogy az illető nő volt. Anélkül, hogy bárki gyanút fogott volna, évek óta gyakorolta hivatását. A megdöbbent... több»

Oroszlánok – mindent a hatalomért
#53210

dokumentum

Ha oroszlánokról és agresszivitásról van szó, hajlamosak vagyunk csupán a ragadozó-prédaállat ellentétre gondolni. Pedig a hím oroszlánok közötti rivalizálás sok esetben... több»

In Merry Measure
#53213

Darcy hazatér, hogy a karácsonyt húgával és unokahúgával töltse, és váratlanul a középiskolai kórus edzőjeként találja magát egykori riválisával, Adammel. több»

#53215

thriller

Amikor a lánya eltűnik az étterme sikeres megnyitása után, az anyának saját kezébe kell vennie a dolgokat. több»

#53216

akció | horror | krimi

Bob Hightower bűnügyi nyomozót – akinek meggyilkolták volt feleségét, és egy sátánista szekta elrabolta a lányát – frusztrálják a botladozó, elfuserált hivatalos nyomozások.... több»

#53217

kaland | romantikus

Aimée, egy fiatal profi fotós, akinek az a feladata, hogy kövesse főnökét, Gustavot. Az ünnepek közeledtével Aimée értesítést kap, hogy családja hagyományos karácsonyi ünnepsége... több»

#53219

NA Makeup  (2023)

dráma

Ha két teljesen különböző élethelyzetből érkező ember kerül egymás mellé, az kellemetlen dolgokhoz vezethet, különösen akkor, ha mindkettőjüknek megvannak a maga titkai. több»

Moune Ô
#53220

NA Moune Ô  (2022)

rövidfilm

A gyarmati örökség továbbélése a nyugati kollektív tudattalanban mindig is sztereotípiák formájában jelent meg. A rövidfilm ezeket a sztereotípiákat tárja fel.