Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53223

dráma | romantikus

Netflix

Öt évvel azt követően, hogy utoljára találkoztunk a karakterekkel, még mindig a testvériség és barátság mezején harcolnak, azonban ez alkalommal a szerelem is újra megtalálja őket. több»

Egy régi hegedűs - Portréfilm Jánosi András népzenészről - MMA portré
#53224

életrajzi

A táncház-mozgalmat létrehozó első generáció meghatározó szereplőjeként Jánosi András volt az első, akinek figyelme a népzene és a magyar, illetve magyar vonatkozású klasszikus... több»

Rendező: Szomjas György

#53225

NA The Yeti  (2022)

horror

Rendező: William Pisciotta

#53227

NA Hounded  (2022)

akció | horror

Egy kastély kirablása váratlan fordulatot vesz egy éjszaka folyamán, amikor egy fiatal banda elfogja a ház tulajdonosait, majd a tulajdonos saját szórakoztatására végigvadássza a birtokot.

Karthago – Együtt 40 éve!!!
#53228

dokumentum

A KARTHAGO együttes tagjai 40 éve muzsikálnak együtt. Ezt ünnepelték egy fergeteges koncerttel a Papp László Budapest Sportarénában. A koncertet két részben közvetíti az M2 petőfi... több»

#53230

dokumentum

A dokumentumfilm a közéleti szereplő és politikus Soós Kálmán emlékére készült, aki rendkívül fontos szerepet töltött be a kárpátaljai magyar kisebbség életének számos... több»

#53231

dokumentum

A Bécsi Természettudományi Múzeum a világ egyik legfontosabb természettudományi múzeuma. Florian Gebauer, rendező betekintést enged a becses épületbe. A tervezéstől a nyitásig... több»

GEOFOLK – Ablak a világ viseleteire
#53233

dokumentum

A Geofolk vándorkiállítás Dávid Botond fényképeiből állt össze, aki a különböző népek népviseleteit örökítette meg. több»

#53234

thriller | vígjáték

Amikor egy híres színész meghív egy középkorú férfit egy limuzinba, unalmas élete izgalmas fordulatot vesz. Felajánlják neki, hogy egymillió dollárt nyerhet egy sötét internetes... több»

#53235

dokumentum

1934: június 29-től július 2-ig Hitler megvalósított egy ölési hullámot; még egyetlen barátját is megölte. Mi történt valójában? Hitler teljesen kontrollálta a pusztító... több»

Rendező: Gerard Puechmorel

#53236

musical | romantikus | vígjáték

Théodore egy esetlen és egyhangú párizsi férfi, aki felfedezi egy természetfeletti dal létezését. Egy régi, 1920-as évekbeli jazz-sztenderd, amely két embert azonnal szerelembe tud... több»

#53237

dokumentum

Filmünk főhőse Lugosi Zoltán, akit a Nógrád megyei kis falvak lakói csak Assisi Szent Ferencként emlegetnek: az egykori teológus és klarinétművész, budapesti fociedző évekkel... több»

Rendező: Dombrovszky Linda

#53239

dokumentum

Disney+

A film lerántja a leplet bolygónk legtiszteltebb és legkarizmatikusabb állatáról, és meghívja a nézőket, hogy együtt utazzanak Ambarral, a fiatal tigrislánnyal, aki a kölykeit neveli... több»

Őrzők nyomában
#53240

dokumentum

A film készült Erdély egyik szegletét,- a Szent Anna-tó szomszédságában található, számos védett állat- és növényfajnak otthont adó-, Csomád-Bálványos természetvédelmi... több»