Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53345

kaland

A Himalája trópusi erdeiben játszódó élőszereplős fantasy-kalandfilm. több»

Ételek és szerelmek
#53346

romantikus | vígjáték

Mit tennél, hogy megszerezd álmaid állását, az igaz szerelmet, valamint egy kis bátorságot, hogy önmagad legyél? A harmincas Sam népszerű gasztroblogger, akinek gyerekkori álma, hogy... több»

Dr. Pol állatklinikája: Új élet születik
#53348

dokumentum

Dr. Pol és munkatársai számtalan megható és örömteli pillanatnak voltak részesei pályafutásuk során. A különkiadásban orvosaink kölykök, csikók, fiókák, borjak és malackák... több»

The Resurrection of Charles Manson
#53349

horror | thriller

Miközben egy házaspár egy Airbnb-s lakásban egy Charles Manson-filmet szerkeszt, a film sötét eseményei egy rejtélyes vezető titokzatos cselekedeteiben kezdenek valóra válni. több»

A hópárducok nyomában: eltűnő árnyak
#53350

dokumentum

A Spiti völgyben, az indiai Himácsal Prades tartományban forgatott film segítségével felfedezzük a - legrejtettebb és legkevésbé ismert nagymacskák - a hópárducok lenyűgöző életét. több»

„...még a királynak se...
#53352

dokumentum

Tatabánya – Mésztelep hogyan tovább? 2000 ember, 350 család halmozottan hátrányos helyzetben él, évtizedek óta. Az utcán folyik a „lé”, nincs vízvezeték, csatorna, lopják az... több»

Rendező: Téglásy Ferenc

#53353

dokumentum

A férfit, mint vadászt sokáig a fő családfenntartónak tartották, és egészen az emberi történelem kezdetétől a társadalom tetejére helyezték - tévesen, mondja ma sok kutató. több»

Az út végén
#53354

játékfilm

A film temetéssel kezdődik - beszéd nincs, csak gesztusok. A földet kaparó ásó hangja, együtt érző kéz érintése a vállon. Aztán az út haza, ahol már csak az állatok maradtak.... több»

Péterfy Bori és Love Band
#53356

zenés

A kacatpop stílus hazai képviselője, az Amorf Ördögök zenekar megszűnése után alakult Péterfy Bori & Love Band kicsit más irányban folytatta, mint az anyazenekar. Az Amorf... több»

The Wrong Blind Date
#53359

thriller

Egy frissen elvált nő, Laura azt a tanácsot kapja, hogy próbálkozzon az online ismerkedéssel. Üzenetet kap valakitől, aki felkelti az érdeklődését, azonban a lánya gyanítja, hogy... több»

#53360

dokumentum

Rendező: Vincent Zheng

Szereplők: Wang He, Shao Ke, Sisu Qian, Da Yu, Yuan Zhi