Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53321

dokumentum

Tibet távoli hegyvidékén van egy gyönyörű völgy, mely nemcsak a szépségével, de az élővilága sokszínűségével is leveszi a lábáról az embert. A film a környék... több»

Rendező: Frédéric Larrey

#53322

NA Crave  (2024)

dráma | horror | thriller

#53323

dokumentum

A dokumentumfilmben Zahi Hawass kalauzol minket végig egy három hónapos ásatáson, amely során egy tucatnyi szarkofágot fedeznek fel. több»

#53324

dokumentum

Az ókori Szíria egyik legfontosabb városa Palmüra, amelyet iszlám fegyveresek 2016-7-ben szinte a porig romboltak. Hogy mentsék, ami menthető, régészek, tudósok, történészek egy... több»

#53325

dokumentum

Földessy Margit többgenerációs színészcsaládban nőtt fel, színpadi és filmszerepei mellett évtizedekig hallhattuk szinkronizálni. 1985-ben alapította meg kreativitás- és... több»

Rendező: Simonyi Balázs

Baksatanya
#53328

NA Baksatanya  (2021)

dokumentum

Igencsak ritka jelenség, hogy a magyar határt nyugat helyett kelet felé lépi át egy család a letelepedés szándékával. Baksa Józsefék a kivételek közé tartoznak. A fiatal pár... több»

#53329

dokumentum

A Ceausescu féle kommunista román diktatúra elnyomott minden kezdeményezést, az embereket megfélemlítette a Securitate. Akik jobb életre vágytak, azoknak Magyarország jelentette a... több»

#53330

dokumentum

Megkezdődött a „zsiráfborjú-hadművelet”; egy kifejlett hím állapota aggodalommal tölti el a gondozókat; egy önfeláldozó plazmadonor pedig több újszülött életét is megmenti. több»

#53331

dokumentum

A Kárpátalajai Magyar Kulturális Szövetség felkérésére a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola Lehoczky Tivadar Társadalomtudományi Kutatóközpontja 2014 óta figyelemmel... több»

#53332

családi | vígjáték

Rendező: Jacob Cooney

Szereplők: Denise Richards

#53334

dokumentum

Megismerünk egy csapat Anubisz-páviánt, akik az Afrika szívében lévő kenyai Nagy-hasadékvölgyben élnek, és megtanuljuk, mit is jelent majomcsaládba születni. több»

#53335

A közkedvelt főzőműsor, az angyali mosolyú Nigella Lawson által vezetett Mindörökké Nigella című sorozat karácsonyi különkiadása. több»

#53336

családi | fantasy | horror | sci-fi | vígjáték

A Rob Zombie rendezésében készült kultikus Munsters franchise rebootja.

Ott legbelül dal van...
#53337

dokumentum

Az ember, az emberi lélek mindig is kincs volt. Ezt sokáig az egyszerű ember ajkán megszülető dal fejezte ki a legjobban. Ebből építkezik ez a film, mely éveken át az erdélyi Kászon... több»

Rendező: Mohi Sándor

#53339

dokumentum

Végh Attila díjnyertes természetfilmje Börzsöny gyönyörű tájairól.  több»

Rendező: Attila Vegh

#53340

dráma

Max | TV-ben (Cinemax 2, csütörtök 01:33)

Egy 11 éves kislányt és édesanyját elválasztják egymástól, miközben Nicaragua legnagyobb szeméttelepén próbálnak megélni. több»